Landgoed De Wielewaal staat te koop en draagt officieel de titel van duurste huis wat te koop staat in Nederland. Gezien het duizelingwekkende prijskaartje zullen er weinig zijn die het serieus overwegen te kopen, maar dat betekent niet dat er niet een beetje weggedroomd kan worden bij de foto’s.

Landgoed De Wielenwaal

Zoals Amerikaanse real-estate¬†bedrijven bij de verkoop van een exclusief huis ook vaak doen hebben de makelaars van landgoed De Wielenwaal een video gemaakt. Hierin zien we precies wat het duurste huis van Nederland allemaal te bieden heeft. Voor het filmpje zijn kosten noch moeite gespaard. We zien niet alleen wat de woning te bieden heeft, we krijgen ook een klein inkijkje in hoe het leven er uit kan zien in het duurste huis van Nederland. De wijn vloeit rijkelijk en de mooiste auto’s passeren de revue. Wat als eerste opvalt bij het kijken van de video is de gigantische omtrek van het landgoed. Met maar liefst 140 vierkante hectare beslaat het huis en de vijf bijgebouwen een gigantisch stuk land. Even ter vergelijking: het oppervlakte is gelijk aan dat van Central Park in New York.

1-1024x683 12-1024x683

Luxe voorzieningen

Op het gigantische terrein bevinden zich naast de woningen ook nog een zwembad, een tennisbaan en een gigantisch veld, perfect voor een potje golfen of paardrijden. Maar genoeg over de luxe aan de buitenkant, want ook binnen is het huis van alles voorzien. Het duurste huis van Nederland telt 40 kamers en acht badkamers. Onder de vloer vind je een persoonlijke wijnkelder. Naar de gym fietsen door de regen is ook verleden tijd: sporten doe je gewoon lekker in je privé sportschool.

De prijs van het duurste huis van Nederland

Zoals het de discretie van een dure woning-makelaar betaamd is de exacte vraagprijs van landgoed De Wielenwaal niet vrijgegeven. Wat we wel weten is dat je voor dit duurste huis van Nederland een bedrag met maar liefst 7 nullen neer mag tellen. Geen misselijk bedrag, maakt niet uit met welke getallen je het invult. Al blijft het een koopje wanneer je het vergelijkt met het duurste huis op de Amerikaanse huizenmarkt. Die haalde laatst maar liefst 100 miljoen van de vraagprijs af. Mag jij nagaan hoeveel de woning dan wel niet mag kosten.

35-1024x683 37-1024x683 31-1024x683 40b-1024x683