Entertainment

Deze vrouw heeft het wereldrecord kipnuggets eten in 1 minuut op haar naam staan

Leah Shutkever

Leah Shutkever is een professioneel competitief eter. De dame uit Groot-Brittannië is één van de allerbeste op deze planeet als het gaat om eten. Op haar Instagram staat dat ze 27 officiële wereldtitels bezit. Daarvan is één het wereldrecord kipnuggets eten in één minuut.

Leah Shutkever blijft ondanks al het eten, ongelooflijk fit

Wanneer ze begint aan het ongelooflijk veel eten in een korte tijd, eet ze niet alleen pijlsnel, maar ook heel veel. Sommige maaltijden bevatten maar liefst tienduizend calorieën. Met zulke eetbuien lijkt het natuurlijk onmogelijk om je lichaam zo strak te houden. Voor Leah Shutkever lijkt het geen enkel probleem want zij heeft een specifieke tactiek om in vorm te blijven. Zo gaat Leah Shutkever maar één keer per week helemaal los met een knettergekke food challenge. De twee à drie dagen daarna eet ze vrijwel niets. De twee à drie dagen daarop, eet ze maaltijden eet die heel gezond zijn en erg weinig calorieën bevatten. En dit gaat elke week zo door. Ook gaat Leah vijf à zes keer in de week naar de sportschool om haar lichaam fit te houden. De bizarre food challenge van deze keer was: eet zoveel mogelijk kipnuggets in één minuut. En dat gaat er ruig aan toe bij Leah Shutkever.

19 kipnuggets in 1 minuut

Leah verbrak het wereldrecord voor de meeste kipnuggets eten in één minuut. In deze zestig seconden at ze maar liefst negentien nuggets. Leah slaagde erin om 352 gram aan kipnuggets te eten. Het vorige record dat in 2020 werd gevestigd door model en competitieve eter Nela Zisser, die in dezelfde tijd 298 gram nuggets at, werd daarmee verpulverd. Toch was Leah niet tevreden. Tijdens het filmen van de 2022 editie van de Italiaanse tv-show van Guinness World Records, probeerde Leah een kom met twintig nuggets te eten. Ze slaagde er dus in om ‘slechts’ negentien nuggets op te eten. Daardoor was de recordhouder erg teleurgesteld in haar prestatie. Bekijk hieronder de recordpoging waarin ze 54 gram meer kipnuggets at dan de vorige recordhouder:

Watch on YouTube

Leah Shutkever heeft meer bizarre records

In de afgelopen jaren heeft Leah dankzij haar vaardigheden maar liefst 33 verschillende records in handen. Voorbeelden van haar huidige titels zijn: snelste tijd om drie gehakttaarten te eten, snelste tijd om een ​​muffin te eten en de meeste marshmallows eten in één minuut zonder handen! Ook heeft ze nog een ander gek kipnuggetsrecord. In 2020 haalde Leah at ze de meeste kipnuggets binnen drie minuten. De competitieve eter verbrak het record door 775,1 gram nuggets te eten en versloeg daarmee het vorige record van 746 gram. Wij zijn benieuwd welke knettergekke food challenge ze de volgende keer gaat proberen.