Misschien heb je al wel eens eerder gelezen over een dergelijk apparaat, namelijk de Foldimate. Het verschil is echter dat dit apparaat er ook nog eens stijlvol uitziet. Maar het is niet alleen een prachtig design, want de functionele Laundroid  strijkt en vouwt je kleding perfect op, je zou bijna denken dat je geen vriendin meer nodig hebt.

Strijken en opvouwen behoren tot de rotklusjes in huis en daar lijkt langzamerhand een einde aan te kopen. Het Japanse bedrijf Seven Dreamers heeft namelijk een super gadget op de markt gebracht: de Laundroid Folding Robot.

Automatisch was opvouwen

Hoe werkt het? De robot herkent bovenkleding, onderkleding en ondergoed en vouwt deze op drie verschillende manieren op. Daarnaast haalt het apparaat de kreukels eruit en heb jij perfect gestreken overhemden. Je kunt tot wel 40 items in het apparaat stoppen. Toen het bedrijf hun machine aan het grote publiek toonden viel het niets tegen. Het enige nadeel is dat het 5 minuten duurt voordat ieder item is opgevouwen. Dat doen ze bij de Isle of Man toch wat sneller. Ben je het vouwen zat, schaf dan hier de Laundroid aan.