Sommigen onder ons houden zo van Land Rovers dat ze er eigenlijk het liefst in willen wonen. Voor die mensen is er nu goed nieuws. Het Duitse bedrijf genaamd Matzker besloot om de – van zichzelf al majestueuze – Land Rover Defender extra speciaal te maken. Geen enkel punt is achterwege gelaten en deze Land Rover Defender komt zelfs met fornuis en slaapplek.

Deze Land Rover krijgt een extra dosis mannelijkheid

Je zou bij een Land Rover Defender niet zo snel zeggen dat daar nog wat lengte aan toegevoegd mag worden. Hij is namelijk van zichzelf al een gevaarte om te aanschouwen. Toch is er altijd een baas boven baas. Zo moet Matzker in ieder geval hebben gedacht.  Zij besloten namelijk om het model een langere wielbasis te geven. De voorkant van de wagen is nu voorzien van een lier, waardoor het makkelijker is om hem weg te slapen. Dat zal wel een zware taak worden met zo’n gigantische SUV, maar de kans is groot dat deze SUV zich zelf wel kan redden in de meeste situaties. Hij bezit namelijk over een 2.2 liter turbodieselmotor. Kom maar door hoor!

Land Rover Defender met fornuis Gewoonvoorhem

Een Land Rover Defender met fornuis en slaapplek inbegrepen

Buiten al deze buitengewoon mannelijke eigenschappen vond Matzker het ook een goed idee om wat luxe en comfort aan te bieden. Er is bijna niks comfortabeler dan een bed, dus deze Land Rover bezit er een. Niet getreurd! Er is nog meer, want je kunt namelijk zelfs een heuse maaltijd koken in deze wagen. Ja ja, dit is een Land Rover Defender met fornuis inbegrepen! Buiten een plaats om te liggen heb je er zelfs nog een luxe zitruimte. Al met al is het een ideaal totaalplaatje. Mocht je deze super-SUV willen bemachtigen, dan zul je een flinke portemonnee nodig hebben en ook een beetje geluk. Er is er namelijk maar één van gemaakt.

Land Rover Defender met fornuis Gewoonvoorhem Land Rover Defender met fornuis Gewoonvoorhem

Fotografie: Uncrate