Een Lamborghini kost een paar tonnetjes. Mocht je er dus eentje kunnen veroorloven, dan wil je natuurlijk wel laten zien en horen dat je er bent. Dat is precies wat deze eigenaar afgelopen week deed in Londen. Hij scheurde in zijn Lamborghini door de straten van Londen en creëerde heel wat chaos en bekijks. Dat is ook wel logisch met dat enorm lekkere geluid.

Scheuren met een Lamborghini door Londen

De beste man reed met zijn Lamborghini Sian op bijzondere wijze door Londen. De bolide bevat een getunede versie van de 6,5-liter V12 uit de Lamborghini Aventador SVJ, in zijn eentje is de sportwagen al goed voor 785 pk. Daar worden 34 electro-pk’s aan toegevoegd voor een totaal van 819 pk. De welbekende 0 naar 100 km/u sprinttijd legt deze snelheidsduivel af in minder dan 2,8 seconden over met een topsnelheid van ruim 350 km/u. De prijs van deze stier loopt op in de miljoenen.

‘Supercars on the Streets’

In een video van het YouTube-kanaal ‘Supercars on the Streets’ krijgt een jongeman de kans om rond te rijden in een bijzonder mooie Lamborghini. Die kans pakt hij met beide handen aan. Op het moment dat hij de garage uitrijdt, draaien er al wat mensen hun nek om. Maar wanneer hij wegrijdt, is het geluid om van te smullen.

Niemand kan het laten om niet even om te kijken en te genieten van deze prachtige wagen met het oorverdovende geluid wat uit de krachtige motor komt. Dat is ook logisch, want zo’n wagen kom je bijna nooit tegen. Er zijn er namelijk maar 63 wereldwijd van gemaakt. Het is dus één van de weinige Lamborghini Sian’s die ooit door de straten van Londen rijdt.

Lamborghini Sian creëert chaos in Londen

Alhoewel de snelheidslimiet op 50 km/u ligt in Londen, lijkt de Lamborghini Sian deze meermaals te overschrijden. De brute beelden van deze prachtige wagen in de drukke stad check je hieronder.