Een handgemaakte houten Lamborghini Sian klinkt misschien minder leuk dan de originele auto, maar voor bijvoorbeeld je kind is het fantastisch. Naast dat de houten bak er vet uitziet, rijdt ‘ie ook gewoon. En dan ook nog volledig elektrisch!

Houten Lamborghini Sian

Als ouder heb je alles voer voor je kind. Die kleine koter mag niks tekort komen en je wilt ‘m dan ook verwennen met het tofste speelgoed. Eerder lieten we jullie eerder al eens een elektrische Urus zien, maar dit stukje speelgoed is toch net even wat vetter. Het gaat namelijk om een elektrische Lamborghini Sian, die volledig van hout is gemaakt. Als volwassen vent mis je misschien de kracht van de motor, maar voor je kind is dit een waanzinnig ding.

Een houten Lamborghini Sian is niet iets dat je ‘zomaar’ even in elkaar zet. Er ging behoorlijk wat werk in zitten, maar de man die dit gebouwd heeft, heeft kosten noch moeite gespaard. Zo heeft de maker alles (behalve de aandrijving) van hout gemaakt en dat is ongelofelijk gedetailleerd gedaan. Alles wat op een ‘echte’ Sian zit en hoort, zie je terug in deze houten versie. De man in kwestie heeft de bolide gebouwd voor zijn kind. Deze kleine coureur heeft nu zonder twijfel de coolste bolide van al zijn leeftijdsgenoten, maar ook volwassenen passen er – met een beetje moeite – in.

Niet de eerste houten auto

Deze auto is is een perfecte mini-kopie van de echte Lamborghini Sian. Het is dan ook niet de eerste keer dat de maker zoiets heeft gedaan. Dit is de derde elektrische/houten auto die hij heeft gemaakt. Eerder maakte hij al een Bugatti Chiron en een BMW 328 Hommage, die net zo gedetailleerd zijn als deze Sian. In ieder geval is het ontzettend gaaf om te zien hoe iemand met een hoop talent zo’n prachtige auto kan maken uit een paar stukken hout. Wij kijken dan ook erg uit naar zijn volgende project.