Mannen houden van Lamborghini. Sinds een aantal jaar hebben ze ook een SUV-model op de markt gebracht. Het Italiaanse merk noemde deze SUV de Urus. Er is ook een Lamborghini Mansory Urus. Het kost wel wat om in zo’n auto te rijden, maar dan krijg je zeker wel wat aandacht.

Aangeboden op Marktplaats

Er wordt in Papendrecht een Lamborghini Mansory Urus te koop aangeboden. De auto van het Italiaanse merk staat te koop voor een bedrag van 786.940 euro. Dit is bijna 8 ton, niet normaal! Om precies te zijn gaat het om de Lamborghini Mansory Venatus Urus. Dit is een Urus van Lamborghini waar nog aan gesleuteld is door Mansory. Er zit een dikke bodykit op met onder andere een carbon motorkap en gruwelijke spoilers.

lamborghini mansory urus

Lamborghini Mansory Urus is een echt best

De motor van de Lamborghini is ook onder handen genomen. Deze levert meer dan 1000 pk. Daar hoef je dus zeker niet over te klagen. Het exemplaar van de Lamborghini Mansory Urus komt uit het jaar 2022 en heeft in totaal nog maar 10 kilometer gereden. De auto mag daarom zeker splinternieuw worden genoemd. Dat komt niet vaak voor. De meeste auto’s die naar een tuner worden gebracht, hebben al wat kilometers op de teller staan en worden puur voor de eigenaar zelf getuned. Deze auto dus niet.

lamborghini mansory urus 3

Extreem bedrag

Het bedrag wat gevraagd wordt voor deze Lamborghini Mansory Urus is extreem hoog. De verkoper op Marktplaats wil echt 786.940 euro hebben voor dit beest. Een gebruikelijke prijs voor een normale Urus is in Nederland 3 ton, niet bijna 8 ton. Natuurlijk kost tunen wel extra geld, maar niet het verschil van bijna 5 ton. Normaal gaat de auto al 650 pk en nu door het tunen 1000 pk.

lamborghini mansory urus 3

Auto staat in Duitsland

De verkoper van de auto is mogelijk nog niet zelf in het bezit van deze Lamborghini Mansory Urus. Aan de foto’s te zien lijkt het namelijk bij een luxe autodealer uit Duitsland, genaamd Hollman. Wil jij deze Lamborghini Mansory Urus dus kopen? Dan kun je wellicht ook meteen contact opnemen met hen of naar de Marktplaatsadvertentie gaan.

Meer zien van autotuner Mansory? Check dan eens deze Aston Martin DBX Mansory.

Bron: Autoblog.