Cars & Bikes

Te koop: Lamborghini Huracán van motorcross-kampioen Jeffrey Herlings

Lamborghini Huracán

Jeffrey Herlings is één van de grootste motorcrossers die ons landje rijk is. Vanaf 2008 ging deze Geldropse jongen niet alleen op de baan als een raket, maar ook in zijn carrière. Hij werd achtereenvolgens Nederlands-, Europees- en wereldkampioen in de 85cc-klasse. De fanatieke racer rijdt het meeste van zijn kilometers natuurlijk op zijn tweewieler, maar dat betekent niet dat er geen ruimte (en budget) is voor een liefde voor dikke auto’s. De 25 jarige coureur is toe aan iets nieuws en verkoopt daarom nu zijn Huracán. En die is tof, heel tof.

Lamborghini Huracán van Jeffrey Herlings

Dat het racen hem geen windeieren heeft gelegd zien we terug in de wagen die Jeffrey Herlings in zijn garage heeft staan: een Lamborghini Huracán. De wagen, met V10, is een model uit 2015 en uitgevoerd in matgrijs. Over de bovenkant van de auto lopen twee zwarte strepen en op de zijkant staat de Italiaanse vlag. De Lamborghini Huracán is een basismodel, iets wat logisch is bij een gastje van 25. Desalniettemin een wagen waar velen van ons alleen maar van kunnen dromen

View post on Instagram
 

Te koop

Er zijn een paar aanpassingen gedaan aan de Lamborghini Huracán. Jeffrey heeft het aantal pk een beetje opgeschroefd, naar 640. Ook zitten er nieuwe inlaten en Akrapovic-uitlaten onder. De wagen heeft 23.500 kilometer gereden en komt daarmee uit op een prijs van 192.999 euro. Stelen heeft geen zin, de wagen is hartstikke gechipt. Kopen is de enige optie. Kost je wat, maar dan heb je wel de wagen van één van de beste motorcrossers van Nederland in je bezit. Best tof toch?

View post on Instagram
 

Bron: Autoblog