Eindelijk is het bekend vanaf wanneer en waar we de laatste tien afleveringen van Vikings seizoen 6 kunnen zien. Het is niet Netflix, en het is ook niet Amazon Prime. In dit artikel lees je wel waar je de laatste afleveringen van de razend spannende serie kunt gaan bingen.

De laatste 10 afleveringen van Vikings seizoen 6

Vikings keert binnenkort terug naar Ziggo. De laatste tien afleveringen van Vikings seizoen 6 zijn begin volgend jaar al te bekijken in het Movies & Series pakket van Ziggo. Verrassend, aangezien Amazon Prime de internationale rechten heeft gekocht en Netflix ook al de voorgaande seizoenen aanbiedt. Echter staan de eerste 5 seizoenen ook al op Ziggo, in dat opzicht is het dus gewoon een aanvulling.

Vikings seizoen 6

Binnenkort al te bingen

Nog beter nieuws, de laatste tien afleveringen van Vikings seizoen 6 zijn al erg snel te zien op Ziggo. Vanaf 5 januari kunnen we de geweldige serie weer verder kijken. Dan kunnen we weer vol smacht kijken hoe het verhaal van Bjorn Ironside en Ivar the Boneless eindigt. Seizoen 6B is helaas wel het laatste kunstje van de serie. We kunnen dus nog één keer genieten, maar dan is het toch echt voorbij.

Vikings spin-off

Gelukkig kunnen we ons daarna weer verheugen op iets anders. De makers van Vikings hebben namelijk al bevestigd dat ze bezig zijn met het realiseren van een spin-off van de hitserie. Vikings: Valhalla is al aangekondigd voor 2022. Het is dus nog even wachten, maar in de tussentijd kunnen we ons uiteraard vermaken met de laatste tien afleveringen van Vikings seizoen 6.

Vikings seizoen 6

Serie over de pestuitbraak

De producers van Vikings zitten niet stil. Ze zijn namelijk ook hard bezig met de maak van een serie over de pestuitbraak. Ook dit moet een knaller worden. ‘The Plague Year‘ speelt zich af in London. Een releasedatum is nog niet bekend. Genoeg om naar uit te kijken dus!