Gelukkig leven we al in 2019, dus het zal niet heel lang meer duren eer dat La Casa de Papel Seizoen 3 zijn intrede maakt op ons netvlies! De opnames zijn vorig jaar oktober al begonnen dus er is genoeg reden om de laatste geruchten voor je op een rijtje te zetten. Wil jij niks lezen over het nieuwe verhaal, de locatie of de cast? Dan is dit moment om nog uit te stappen. Here we go:

La Casa de Papel Seizoen 3

Volgens Netflix Nederland zullen we opnieuw belanden in de Spaanse hoofdstad Madrid! Echter heeft el Professor en zijn squad het deze keer niet gemunt op de Nationale geldfabriek (Fábrica de Moneda y Timbre), maar de Spaanse Bank (Banco de España).

Omdat een gewone bankoverval (met cash) best wel 2018 is, zal de overheid deze keer van zijn goudstaven beroofd worden. Er ligt namelijk een voorraad van 9,1 miljoen troy ounce aan goudstaven in een zwaar beveiligde kluis diep onder de Plaza de Cibeles! Dit wordt dus een zware tot onmogelijke klus, aangezien de constructie zo oud is dat deze afstamt uit de Spaanse Burgeroorlog (1939). De 2,5 km² grote kluis begeeft zich 48 meter onder het stadsplein en is beveiligd met een natte boobytrap. We bedoelen dat de gangen om de ruimte bij het kleinste beetje gevaar volledig onderwater worden gezet. Dit gebeurd met water uit de ondergrondse rivieren, meer hierover lees je hier.

Cast

Nu we de geruchten gehad hebben, mogen we je ook nog verblijden met een zekerheidje – en dat zijn alle gezichten! Het is namelijk al bevestigd dat de volgende acteurs en actrices weer van de partij zijn: Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (El Profesor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Río), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (Coronel Prieto) en Mario de la Rosa (Suarez). Hier voegen zich enkele nieuwe personages aan toe, te weten Bogotá (Keuchkerian), Alicia (Nimri) en Tamayo (Cayo).

Zo, dat was het voor nu! Uiteraard houden we je op de hoogte over elk ander nieuwtje, of dit nu om een gerucht, feit of trailer gaat, zoals deze opmerkelijke teaser. Voor nu blijven we je een officiële releasedatum van La Casa de Papel Seizoen 3 schuldig.