Dat wij van motoren houden moge duidelijk zijn. Afgelopen zomer hebben we de dikste motorfietsen mogen testen, van Harley’s tot BMW’s en van Ducati’s tot Yamaha’s. Helaas loopt de zomer op zijn eind en dat betekent minder rijden. Veel eigenaren zetten hun motorfiets in de schuur en wachten tot de zon weer begint te schijnen. Andere blijven doorrijden door weer en wind en wéér andere zetten hun motorfiets te koop.

Ook wij speuren verschillende advertentiewebsites af om naar mooie auto’s of motoren te kijken, een mooie bezigheid. En wat we afgelopen week tegenkwamen moesten we écht met jullie delen. Op Marktplaats staat sinds een maandje een ontzettende mooie KTM Super Duke 1290 R die wordt aangeboden door Versteeg Motoren.

KTM Super Duke

Het Oostenrijkse motorfietsmerk KTM produceert sinds 1954 motoren. Natuurlijk kennen we KTM allemaal van de cross- en allroadmotoren waarmee verschillende prijzen zijn gewonnen. KTM produceert sinds de introductie van de Duke in 1994 ook wegmotoren. In 2014 kwam KTM met de Super Duke, een naked bike met heel veel vermogen. Het 2014 model had 150.7 pk en deed er 2,6 seconden over om de 100 km/h aan ter tikken. Mede dankzij de prestaties en looks is de Super Duke een populaire motorfiets.

En nu terug naar de Super Duke waar het allemaal mee begon. De KTM Super Duke die te koop staat viel ons meteen op door de uitstraling, strak zwart met KTM’s oranje accenten. Het 2018-model heeft 1.301 cc en 177 pk. De eerste eigenaar heeft er 7.670 km mee gereden.

ktm-superduke-1290-r-bom-vol-btw-1ste-eigenaar ktm-superduke-1290-r-bom-vol-btw-1ste-eigenaar (1) ktm-superduke-1290-r-bom-vol-btw-1ste-eigenaar (3) ktm-superduke-1290-r-bom-vol-btw-1ste-eigenaar (2)

De volledige lijst met specificaties kan je zien op de website van Versteeg Motoren. De totaalprijs is € 18.999,-.