Onder het motto “Yachting has been the same too long. It’s time to Evolve” presenteert Lazzarini Design dit unieke jacht. ‘Evolve’ nemen ze wel heel letterlijk. Met dit luxe jacht eindigt je avontuur namelijk niet in het water, maar rol je gewoon het land op.

Een nieuw meesterwerk van Lazzarini Design

Het is niet de eerste keer dat Lazzarini Design ons verbaast met een exceptioneel conceptjacht. Een aantal maanden geleden kwamen ze al met een jacht in de vorm van een zwaan die gemakkelijk kon transformeren. Ook ontworpen ze al eens het ‘Waya-Land‘, een volledige woonwijk drijvend op water. Maar ze overtreffen zichzelf weer met dit luxe jacht dat kan ‘kruipen’ op het land. We raden je ten strengste aan om het filmpje te bekijken. Je staat vertelt van wat je gaat zien.

Een luxe jacht voor op het water én op het land

Het luxe jacht wordt ook wel een ‘amfibie’ genoemd, dat komt door zijn unieke uiterlijk en het feit dat ‘ie op het land en in het water kan leven. Het jacht genaamd ‘Pagurus’ (Krab in het Latijn) heeft echter nog veel meer te bieden. Lazzarini noemt dit “het perfecte jacht om op avontuur te gaan”. Dat komt door de krachtige dieselmotoren die het jacht bezit. Deze motoren sturen ook de enorme stalen schroeven aan waarmee het schip zich een weg baant over het strand.

luxe jacht pagarus van Lazzarini design

Pagurus biedt ruimte voor meer vervoersmiddelen

In dit enorme luxe jacht kun je ook je elektrische auto kwijt. De bedoeling hiervan is om je avontuur te vervolgen wanneer ‘Pagurus’ niet meer verder kan. Er komt een lift naar beneden van waaruit je meteen door kunt rijden met je auto. Lazzarini zegt dat je er ook een sneeuwscooter of jetski in kunt plaatsen, maar door de zonnepanelen kan het vervoersmiddel in de cabine opladen, waardoor een EV het meest voor de hand liggend is.

Luxe jacht pagarus Lazzarini Design

De prijs van dit unieke schip

Ook het interieur van de Pagurus is futuristisch, al mag je het grootste deel zelf inrichten. Overal heb je enorme ramen voor een prachtig uitzicht over de oceaan. Het luxe jacht heeft een flinke prijs van 30 miljoen dollar. Heb je nou niet zo’n godsvermogen op zak? Dan kun je ook een variant aanschaffen zonder de ‘kruiptechnologie’ maar met een hogere topsnelheid voor een ‘kleine’ 8 miljoen dollar.

Lazzarini Design onthult pagurus luxe jacht

Pagurus luxe jacht lazzarini