Voor veel autoliefhebbers is er misschien wel niks beters dan het rijden van een gloednieuwe Lamborghini. Daarentegen is er ook geen rampzaliger scenario te bedenken dan diezelfde Lambo te crashen tijdens zijn eerste meters. We zijn natuurlijk geen experts, maar zoiets moet de bestuurder in het onderstaande filmpje vast gedacht hebben na zijn foutje op de Supercars Sunday van Lamborghini dealer HR OWEN. Pak de zakdoekjes er maar bij, want ondanks de demonstratie van de kracht van een gloednieuwe Lamborghini, is de crash van deze Huracan Performante uiteindelijk te pijnlijk voor ogen:

Kracht van een gloednieuwe Lamborghini

Inmiddels hebben we zo veel content over de Huracan Performante dat er geen twijfel meer over moge bestaan dat dit echt een powerhouse van een auto is. De Huracan werd in 2014 nog tot Supercar van het jaar uitgeroepen. De auto is snel, relatief betaalbaar en prachtig om naar te kijken. Hier zie je er eentje met 2000+ pk in 1.8 seconden richting de 100 schieten.

Hoewel we de specs van de grijze Lambo niet duidelijk hebben, lijkt ‘ie in ieder geval krachtig genoeg om in 1.8 seconden te crashen. Gelukkig tonen de laatste berichten dat de bestuurder het goed maakt – zijn portemonnee en verzekeringsbedrijf echter wat minder. De auto was volledig vernietigd.