Kraantje Pappie heeft zichzelf getrakteerd op een dikke auto. Hoog tijd om eens even weg te dromen bij deze bijzondere bolide.

Nieuwe auto van Kraantje Pappie

De 35-jarige Alex van Zouwen, bekend onder zijn artiestennaam Kraantje Pappie, maakte in 2017 middels een nummer wereldkundig wat zijn absolute droomauto is. Nu anno 2021 is deze droom werkelijkheid geworden. Kraantje Pappie toont namelijk vol trots de beelden van zijn nieuwe auto op Instagram.

Liefde voor automerk

Wie een beetje bekend is met Kraantje Pappie, weet dat wij het over het nummer ‘Pull Up In Een Porsche hebben’. Daarin komt zijn merkvoorkeur duidelijk naar voren. De Nederlandse rapper voegt nu daad bij het woord en tikt een dikke Porsche op de kop. Een Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo welteverstaan.

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo

De nieuwe auto van Kraantje Pappie is niet zomaar een auto. De Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo heeft een 0-naar-100-tijd in 3.2 seconden(!) en een dikke 700 pk onder de motorkap. Reken de topsnelheid van 315 km/u nog bij en je hebt een beest van ongekende klasse. Over klasse gesproken: de zwarte lak geeft de nieuwe auto van Kraantje Pappie een aanzicht om je vingers bij af te likken. Voortaan kan Kraantje Pappie met zijn nieuwe auto als de rappende Max Verstappen door het leven.

Dromen zijn geen bedrog

Op Instagram deelt de Groningse rapper zijn nieuwe aanwinst met zijn volgers. De foto’s van de nieuwe auto van Kraantje Pappie liegen er niet op: een bak om verliefd op te worden. En met het toepasselijke bijschrift ‘Pull up in een Porsche: een kort verhaal’ bewijst de Nederlander dat je met hard werken, veel voor elkaar kunt boksen.

Kijk en oordeel zelf:

Kraantje Pappie is overigens niet de enige Nederlandse artiest die zichzelf recentelijk op een nieuwe auto heeft getrakteerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mart Hoogkamer en Frans Duijts?