Mart Hoogkamer, wie kent ‘m niet. Zijn zomerhit kan iedereen inmiddels wel dromen. Maar je kunt ook prima wegdromen bij de auto van Mart Hoogkamer – wat een bak is dat zeg!

Mart Hoogkamer

Kleine kans dat je ‘m niet kent, maar toch even goed om het geheugen op te frissen. Mart Hoogkamer brak door in Holland’s Got Talent in 2016 en tekende vervolgens bij Sony Music. De 23-jarige Leidenaar heeft door de jaren heen verschillende hits gepubliceerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Unchained Medley‘? Al is zijn grootste hit natuurlijk ‘Ik Ga Zwemmen‘. Die lyrics krijgt geen enkele Nederlander meer uit zijn kop. Vandaag heeft de Leidense zanger een nieuw nummer gelanceerd, die Mart Hoogkamer vast en zeker al een aantal keer in zijn auto heeft gedraaid. ‘Neem er één van mij‘, luidt de titel. Toepasselijk, want dat moet de Mercedes-dealer ook gedacht hebben toen Mart Hoogkamer zijn autozaak binnenliep op zoek naar een nieuwe auto. En wat voor eentje!

Dit is de auto van Mart Hoogkamer

Eerder reed Mart Hoogkamer rond in een Mercedes E-Klasse Coupé (C238). Helaas voor hem moest hij onvrijwillig vaarwel tegen deze auto zeggen: de bak werd gestolen en nooit meer teruggevonden.

Gelukkig voor Mart Hoogkamer hoefde hij niet lang te treuren, want hij trakteerde zichzelf onlangs op ene Mercedes C-Klasse (W206) in Manufaktur Selenitgrau Magno. Of gewoon matgrijs voor de gewone sterveling.

auto van mart hoogkamer

Helaas voor ons zijn er verder niet veel details bekend over de nieuwe auto van Mart Hoogkamer. Al kunnen wij ons goed voorstellen dat Mart Hoogkamer zijn benzinetank laat zwemmen in benzine, want in deze auto kan rijden niet anders dan puur genot zijn.

auto van mart hoogkamer

Overigens is Mart Hoogkamer niet de enige met een dikke bolide onder zijn kont. Wat dacht je bijvoorbeeld van de dikke auto’s van Michael van Gerwen.

 

Bron: Autoblog.nl