Gear

Deze handige koeltas houdt jouw blikjes bier heerlijk koel deze zomer

Koeltas blikjes bier

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: heb je zin in een heerlijk, koud biertje in het park, is het bier lauw geworden door de zon. Dat probleem is vanaf nu verleden tijd. Action komt namelijk met een koeltas speciaal gemaakt voor een 6-pack blikjes bier.

Action verkoopt koeltas voor 6-pack blikjes bier

Met een hete zomer op komst, is het natuurlijk enorm belangrijk dat het bier koel blijft. Er is geen betere manier om dat te doen dan met een koeltas. Action heeft nu dé oplossing gevonden. De koopjesgigant heeft namelijk een koeltas ontwikkelt waar precies een 6-pack blikjes bier in past. Geniaal toch?

Nooit meer lauw bier in de zomer

De koeltas is geschikt voor 6 blikjes bier van 330 ml. Door de handige ritssluiting blijven de blikjes op hun plek, waardoor ze niet heel veel schudden tijdens het lopen. Dat scheelt weer een hoop gedoe tijdens het openmaken. Daarnaast kun je de koeltas voor blikjes bier (of andere blikjes frisdrank) gemakkelijk omdoen door middel van een schouderband. Het allerbeste is dat deze tas verkrijgbaar is in de kleuren rood, groenblauw, lichtblauw en zwart. Keuze genoeg dus.

De tas is voor een schijntje te koop

Mocht je nou nog niet overtuigd zijn van deze koeltas speciaal voor een 6-pack blikjes bier? Dan zorgt de prijs daar wel voor. De koeltas is namelijk te koop voor een schamele 2,72 euro op de webshop van Action. Met deze tas kan je lekker flaneren op het strand én genieten van zes heerlijk, koude biertjes. Bedank ons later maar.

Je zelf gebrouwen bier meenemen

Wil je jouw tripje nóg specialer maken. Neem dan je eigen bier mee in deze koeltas? Wij leggen je stap voor stap uit hoe je het lekkerste bier kunt brouwen. Heb je al een goede naam in gedachten voor je nieuwe biermerk?