Other

Woningzoekenden geloven hun ogen niet als ze deze Funda woning van binnen zien

kleurrijke funda woning

Iedere keer wanneer je denkt dat je alles gezien hebt op Funda, komt er weer een nieuwe woning te koop staan waarvan je mond bijna openvalt. Ook toen deze kleurrijke Funda woning voorbij kwam.

Kleurrijke Funda woning te koop in Friesland

Funda is de plek om bijzondere woningen te vinden. Dat is dan ook precies wat deze woning in Leeuwarden is: bijzonder. Als je de plaatjes van de buitenkant van de woning ziet is er nog niet veel wat opvalt. Een heel normaal huis in een standaard Nederlandse wijk. Maar zodra je via de deur van deze kleurrijke Funda woning naar binnen loopt lijkt het net alsof je door een portaal naar een andere wereld bent gestapt..

Het interieur

Sommige mensen houden van een rustige uitstraling, sommige willen juist een wat drukkere uitstraling. De eigenaar van deze kleurrijke Funda woning wilde overduidelijk een aflevering van de Teletubbies opnemen in zijn eigen huis. Het interieur van de gehele woning is namelijk omgetoverd tot een regenboog, naja, een regenboog zou bijna niet meer kleurrijk zijn vergeleken met deze woning. Maar goed, laten we het er maar op houden dat iedereen zijn eigen ding heeft. De woonoppervlakte van het huis bedraagt 159 vierkante meter. Verder beschikt het stulpje over zes kamers, waarvan vijf slaapkamers en twee badkamers. Er zit een prijskaartje van maar liefst 449.500 euro aan vast. Laten we maar eens gaan kijken wat je voor zo’n bedrag kan verwachten.

De woning

Bij binnenkomst kom je gelijk de smaak van de eigenaar tegen in de gang. In de ruime woonkamer van de kleurrijke Funda woning heb je een openhaard met een ruime bank en een aantal stoelen. Maar dat is echt het laatste waar je op let. De voorkant van de ruimte is namelijk helemaal in het roze, en het achterste gedeelte helemaal geel. Daartussenin heeft zo’n beetje elk meubel een andere kleur gekregen. Via de woonkamer kun je de geheel rode keuken inlopen, op het behang zijn allerlei bloemen te zien. Op de eerste verdieping heeft iedere kamer zijn eigen kleurthema gekregen. Zo heeft de ene kamer een rustige sfeer met zwart en witte kleuren en in de andere kamer is dan weer een roze verfbom afgegaan. De enige ”kale” kamer is de badkamer, die heeft ‘saaie’ witte tegels. De trap naar de zolder geeft je een beetje het gevoel alsof je in Squid Games bent beland. De tuin heeft overigens wel een vrij relaxte stijl en staat vol met groen.

Sta jij al te popelen om richting Leeuwarden te rijden? Bekijk dan hier de woning op Funda!