Kip. Goed voor de gains, ontzettend lekker en ook nog eens super veelzijdig. Eigenlijk kun je er geen genoeg van krijgen en om die reden komt het drie daagse Kip Festival naar het Rembrandtpark in Amsterdam. Ben je een grote kipfanaat? Dan dan mag je dit festival natuurlijk niet missen!

Eerder vertelde we je over het Fried Chicken festival in Londen, maar nu komt er dus eindelijk een Kip Festival naar Amsterdam. En deze vindt plaats op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus!

Alles draait om kip

Gekookt, gebakken, gefrituurd, gegrild, op dit festival komt de kip in alle soorten en maten naar voren. Er zullen twintig verschillende cateraars voor je klaarstaan om de heerlijkste kip voor je klaar te maken en hun eigen specialiteit te laten proeven.

Veelzijdige muziek

Naast het feit dat kip het meest veelzijdige stukje vlees is, zal er op het festival ook een veelzijdig scala aan heerlijke muziek gedraaid worden. Overdag zullen de laidback DJ’s en de heerlijke kip ervoor zorgen dat jij in tropische sferen belandt, terwijl er ’s avonds gedanst kan worden op de lekkerste platen van onder andere dancehall en afrobeats. Natuurlijk wel nadat jij je heerlijk stuk kip achter de kiezen hebt. En dit allemaal voor maar €5,-. Bijzijn is meemaken.