Kim Kardashian doet haar achternaam eer aan en plaatst de ‘ass’ in Kard-ass-ian. Met een gewaagde cover voor een vooraanstaand magazine laat ze de hele wereld zien wat ze in huis heeft.

Kim Kardashian heeft roerige tijd achter de rug

Kim Kardashian heeft een roerige periode achter de rug: een scheiding met haar man Kanye West is officieel rond en ook haar relatie met comedian Pete Davidson liep op de klippen. Maar de zus van Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner laat zich niet kisten. Niet alleen financieel gezien gaat het voor de wind: ze verdient naar verluidt jaarlijks zo’n 80 miljoen dollar en heeft een vermogen van een miljard euro opgebouwd. Een deel van haar opgebouwde fortuin heeft de reality ster te danken aan haar looks: ze heeft een lingeriemerk genaamd SKIMS. Voor dat merk poseert  regelmatig in gewaagde setjes en de kans is groot dat dit bijdraagt aan het feit dat de setjes als warme broodjes over de toonbank vliegen. Wie wil z’n vriendin nou niet rond zien huppelen à la Kim Kardashian?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim deelt pikante covershoot op Instagram

Niet alleen voor haar eigen merk poseert Kim Kardashian in gewaagde outfits. Zo heeft ze in 2007 ooit de cover gesierd van het welbekende Playboy. Ditmaal poseert ze niet voor het merk met de konijnenoortjes, al krijgen de meeste fans wel rode oortjes na het zien van de covershoot van het magazine Us Weekly. Kim K poseert namelijk opzichtig met haar welbekende pronkstuk: haar welgevormde derrière. En ook de andere foto’s mogen er wezen: al zwoel in de camera kijkend weet Kim opnieuw de harten van haar volgers te veroveren. Niet zo gek ook dat het in de comments barst van de vlammetjes-emojis. Bekijk de foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)