Entertainment

Zien: Kim Kardashian deelt foto’s in zwarte bikini en laat weinig aan de verbeelding over

kim kardashian

Kim Kardashian, de bekende Amerikaanse powervrouw, heeft zichzelf weer eens in de schijnwerpers gezet met haar laatste post op Instagram. De 42-jarige Amerikaanse televisiepersoonlijkheid laat namelijk wel erg weinig aan de verbeelding over.

De carrière van Kim Kardashian

Kim Kardashian is een televisiepersoonlijkheid van 42 jaar oud. Ze is vooral bekend door haar deelname aan de realityserie Keeping Up with the Kardashians, die van 2007 tot 2022 werd uitgezonden. In deze serie werd het dagelijks leven van Kim en haar familie gevolgd. Sinds 2022 heeft de familie een nieuwe realityserie, genaamd The Kardashians.

In 2012 begon Kim een relatie met rapper Kanye West, met wie ze in 2014 trouwde. Samen hebben ze vier kinderen gekregen, maar in 2021 vroeg Kim de scheiding aan. Na de scheiding had ze een relatie van negen maanden met komiek Pete Davidson. Kim heeft aangegeven dat ze voorlopig geen nieuwe relatie wil beginnen en zich meer op zichzelf wil richten.

De bikini foto’s van Kim Kardashian

Kim Kardashian heeft enorm veel volgers op social media en krijgt daardoor ook veel aandacht. Op Instagram heeft ze maar liefst 348 miljoen volgers. Op het platform deelt ze voornamelijk foto’s van zichzelf, haar kinderen en haar familie. Ook promoot ze haar eigen skincare-lijn, die ze is begonnen omdat ze zelf veel problemen heeft gehad met haar huid.

Maar het belangrijkste nieuws is natuurlijk de laatste post van Kim Kardashian, waarop ze te zien is in een strakke, zwarte bikini. De foto heeft al meer dan 4,8 miljoen likes en zo’n 37.900 reacties gekregen. De reacties zijn vooral positief, maar er zijn ook mensen die haar bekritiseren. Al kunnen wij van die kritiek niets begrijpen. Wat jij?

Hieronder kun je de foto van de brunette bekijken en zelf een oordeel vormen:

View post on Instagram