Hoewel het weer in Nederland niet te wensen overlaat, doet Kim Feenstra er nog een schepje bovenop. Zij is zichtbaar aan het genieten van haar welverdiende vakantie en brengt de tropische temperaturen naar haar volgers toe met een aantal prachtige foto’s.

Je kunt niet om Kim Feenstra heen

Kim Feenstra, wie kent haar niet? Het 36-jarige topmodel is van alle markten thuis. Actrice, fotomodel, influencer, presentatrice en fotograaf – kortom, een cv waar je ‘u’ tegen zegt. Met zo’n stature is het niet zo gek dat FHM haar onlangs uitriep tot ‘All Time Favourite’, een titel die zij wat ons betreft met gepaste trots mag dragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Alle drukte ontvluchten op een zonnig vakantieoord

Tja, als bezig bijtje moet je ook af en toe even je rust pakken. En dat is nou precies wat Kim Feenstra aan het doen is. Ze verdient van een welverdiende vakantie met haar geliefde en haar zoontje in het zonovergoten Turkije. Dat het daar tropisch warm is, heeft niet alleen zij, maar hebben ook haar volgers geweten. De één na de andere vakantiefoto passeert de revue. Dit tot groot genoegen van haar volgersbase die massaal op de like-button drukt. Ondanks het zonnige weer, regent (pun intended) het complimenten in de commentsecties. Van vlammetjes- tot hartjes-emoji’s tot kreten van verwondering. “Sexy mama 😍”, schrijft niemand minder dan Fajah Lourens onder één van de foto’s. En daar is geen woord aan gelogen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)