Fajah Lourens is toch wel één van de grotere bekende Nederlanders én ze is van alle markten thuis. Ken je haar niet als dj dan ken je Fajah Lourens wel als als actrice, modeontwerpster of fitgirl. Daarnaast maakt Fajah diepe indruk met haar fantastische lichaam. Met in het bijzonder haar indrukwekkende billen.

De carrière van Fajah Lourens

Fajah Lourens is 40 jaar oud en komt uit onze hoofdstad Amsterdam. Je kunt haar kennen door haar rol in Goed Tijden, Slechte Tijden. Hier heeft ze drie seizoenen lang de rol van Yasmin Fuentes gespeeld. Dit is alweer jaren geleden en in de tussentijd is Fajah veel op televisie te zien. Zo speelde ze bijvoorbeeld in: Costa, Kees & Co en zelfs bij So You Wanna Be a Popstar. Ook deed de 40-jarige alleskunner mee aan Expeditie Robinson. Hier haalde ze het tot de finale, maar wist net niet te winnen. Naast televisie is ze ook te zien geweest op het witte doek, in een Hollandse productie waar ze de hoofdrol wist te pakken. Daarnaast heeft ze ook nog eens een agente gespeeld in een andere Nederlandse film, genaamd: Amsterdam Heavy.

Fitness influencer Fajah Lourens

Tegenwoordig is Fajah druk aan het ondernemen. Ze heeft haar eigen fitness account waarop ze een gezonde levensstijl promoot. Ook heeft ze meerdere eigen boeken geschreven die allemaal goed verkopen. Op dezelfde website van ‘My Killer Body Motivation’ verkoopt Fajah Lourens ook voedingssupplement en alle bijbehorende spullen. Haar fitness pagina heeft bijna 200 duizend volgers en haar eigen Instagram-pagina ruim 150 duizend volgers. Ze heeft dus echt een groot bereik op het gebied van fitness. Op de foto’s die ze plaatst is haar killerbody te bewonderen, waar ze ook pronkt met haar welgevormde bilpartij. De reacties onder de foto’s liegen er dan ook niet om. Ze zijn allemaal lovend over haar prachtige lichaam (en billen). Wat ons betreft zeker niet onterecht:

Nog niet genoeg gezien van de prachtige billen van Fajah Lourens? Wij hebben een aantal van haar mooiste kiekjes voor je op een rij gezet:

Landgenoot Katja Schuurman maakte onlangs ook indruk met haar strakke figuur en diep decolleté.