Er doet zich een unieke kans voor vanuit het marketing-team van Kentucky Fried Chicken, of in de watertandende volksmond gewoon ‘KFC’ genoemd. Het kiprestaurant is op zoek naar een fan die het gezicht van de volgende campagne wil worden. Hier hoef je niet zoveel voor te doen, behalve heel goed kip kunnen eten. Dus, als je van KFC houdt en het ook nog eens heel goed kunt (vr)eten, is dit jouw kans op een droombaan én fame . Klinkt als een kans om je vingers bij af te likken, niet?

Kip-eters gezocht

De zoektocht naar de beste KFC-eter is dus begonnen. Het enige wat je hoeft te kunnen is op een zo mooi mogelijke manier, dus finger lickin’ good, de kippetjes te eten. De winnaar van deze zoektocht mag meedoen in een exclusieve fotoshoot. Hierin worden je eet-skills vastgelegd en dat smakelije beeldmateriaal wordt vervolgens gebruikt in de nieuwste campagne van de kipgigant. Dat betekent dat je op de billboards en bushokjes te zien gaat zijn en ook in de restaurants sta jij met je kip etende gezicht te pronken.

Aanmelden bij KFC

Om mee te doen aan deze wedstrijd hoeft er simpelweg een Tweet gestuurd te worden naar KFC UK. Hierin vertel je wat de reden is dat jij de mooiste, beste en leukste manier van kip eten hebt waarom je in de nieuwe campagne thuishoort. Als die reden goed genoeg is kan je uitgenodigd worden om te laten zien wat je bedoelt. De winnaar komt dus in de campagne terecht.

Kentucky Fried Chicken is de afgelopen tijd lekker bezig op het gebied van marketing. Op verschillende creatieve manieren vragen ze aandacht voor de fastfoodketen met de gefrituurde kip. Zo stuitten we eerder deze maand al op een samenwerking tussen Crocs en KFC. Er komt namelijk een nieuw soort Crocs aan die in de stijl van KFC zijn, met heuse kipnugget sleutelhangers die de geur van kipnuggets verspreiden.

kfc crocs