Kip. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Of de kip nou gefrituurd, gebraden of gekookt is, het is om je vingers bij af te likken. Ha, dat klinkt inderdaad heel erg als de slogan ‘it’s finger lickin’ good‘ van KFC. Nu we het toch over de bazen van dat heerlijke stukje gefrituurde kip hebben. Deze kerst zorgen zij ervoor dat jij niet met je familie rond om een bucket zit, maar om bijvoorbeeld een Death Star vuurkorf dankzij de KFC brandhout.

KFC brandhout

De liefde voor kip gaat door de maag, of door de neus? In dit geval gaat het namelijk zeker door de neus. KFC heeft een speciaal soort brandhout gemaakt. De kruiden, de geur en de passie van de normale gefrituurde kipstukken is verwerkt in dit brandhout. Zodra jij dat openhaardje hebt aangestoken en even wat blokken KFC brandhout erin gooit, zul jij alle elementen – wat dat malse kipstukje zo lekker maakt – gaan ruiken. Klinkt top toch? Een tip: zorg wel dat je kip in de buurt hebt, want je zult niks anders meer willen als je die geur constant ruikt.

KFC brandhout gewoonvoorhem

De KFC brandhout is echt voor de echte kip liefhebbers onder ons. Mocht jij de KFC associëren met een goedkoop fastfood maaltijdje of een maaltijd voor 3 uur ’s nachts na een avondje flink zuipen, dan is de KFC brandhout niet voor jou weggelegd. Helaas is het momenteel alleen nog beschikbaar in de Verenigde Staten, maar wie weet zullen wij ze in toekomst ook in de schappen zien verschijnen!