Entertainment

Foto’s: Diep decolleté Katja Schuurman trekt alle aandacht op rode loper

katja schuurman 5

Afgelopen dinsdag ging de documentaire van de Nederlandse band in de première. Tijdens de festiviteiten was het echter niet de docu, maar vooral Katja Schuurman die de aandacht trok. De 48-jarige mediapersoonlijkheid verscheen in een zwarte outfit, met een diep decolleté.

Wie is Katja Schuurman?

Katja Schuurman, geboren op 19 februari 1975 in Bunnik, is een veelzijdige Nederlandse persoonlijkheid. Ze is actrice, zangeres en presentatrice. Haar carrière begon op het Montessori Lyceum Herman Jordan in Zeist, waar ze deelnam aan de tv-serie “Uit de school geklapt” van de NCRV. Na het behalen van haar vwo-diploma verscheen ze in verschillende televisieseries en maakte ze haar filmdebuut in “De zeemeerman” (1996).

Schuurman werd nationaal bekend dankzij haar rol als Jessica Harmsen in de soap “Goede tijden, slechte tijden” en als lid van de meidengroep Linda, Roos & Jessica, die hits scoorde zoals “Ademnood.” Ze bouwde ook een solomuziekcarrière op en presenteerde programma’s voor MTV.

Naast haar acteercarrière is Katja Schuurman betrokken geweest bij documentaires en maatschappelijke projecten. Ze richtte de fairtrade-organisatie “Return to Sender” op en presenteerde diverse televisieprogramma’s, waaronder “Katja’s Bodyscan” en “Memories.”

Schuurman heeft haar televisiecarrière voortgezet bij verschillende omroepen, waaronder Net5, KRO-NCRV en RTL 4. In 2021 keerde ze terug naar de NPO om het programma “Goed Fout” te presenteren voor PowNed.

Naast haar professionele leven heeft Katja Schuurman haar privéleven gedeeld in de media, inclusief haar huwelijk met acteur Thijs Römer en haar latere relatie met chef-kok Freek van Noortwijk, met wie ze twee dochters heeft.

Katja steelt de show op rode loper

Op 25 september was de officiële première van de Kane documentaire in Tuschinski, Amsterdam. Katja was erg te spreken over het verhaal. “Gisteren bij de première van de Kane documentaire in Tuschinski”, zo schrijft ze. “Wat een fantastisch mooie docu. Ik heb erover gedroomd vannacht en hij zit de hele dag nog in mijn lijf. Wat een trip die Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen hebben meegemaakt! Bij vlagen hilarisch, hier en daar schurend, groots succes, diepe dalen, vriendschap en natuurlijk heel veel muziek; alles komt voorbij. En voor mij persoonlijk ook echt een trip down memorylane. Het voelt allemaal nog zo kort geleden, maar de reis gaat inmiddels meer dan twintig jaar terug. Gaat dat zien! Op Videoland. Ik geniet nog even na.”

De docu is dus het kijken waard, net als de outfit van Katja zelf. Want eerlijk, is eerlijk: de 48-jarige mediapersoonlijkheid ziet er weer prachtig uit.

View post on Instagram
 

Meer zien van de outfit die de killerbody van Katja accentueert? Bekijk dan hier meer foto’s op Reddit.