Entertainment

Katja Schuurman, Holly-Mae Brood en Kim Feenstra gaan uit de kleren voor het goede doel

Katja Schuurman onthullende moment: Uit de keren voor de lens

Katja Schuurman is een bekende Nederlandse actrice en presentatrice, en heeft recent deelgenomen aan een gedurfde naaktshoot, een opmerkelijke stap in haar veelzijdige carrière die niemand wilt missen.

Katja Schuurman poseert met de kleding uit voor een boek

Katja Schuurman is 48 jaar oud en is onze geweldige Nederlandse actrice, zangeres en presentatrice. Ze is bekend van haar rollen in verschillende Nederlandse films en tv-series, evenals haar muzikale carrière. Schuurman heeft ook diverse presentatieklussen op haar naam staan en is een bekend gezicht in de Nederlandse entertainmentindustrie. Maar nu voor een heel ander soort entertainment, ze is namelijk helemaal uit de kleren gegaan voor een shoot en niet zomaar eentje.

View post on Instagram
 

Dear Future Me boek

Het boek waar Katja naakt in poseert staat ze zeker niet in haar eentje in, ze heeft namelijk gezelschap van Holly-Mae Brood en Kim Feenstra. Zij hebben een naaktshoot gehad met fotograaf Jasper. De andere vrouwen hebben zich ook blootgegeven voor het goede doel, samen met anderen zoals Lauren Verster en Geraldine Kemper. Ze zijn zonder kleren vereeuwigd in het boek “Dear future me,” waarvan de opbrengsten ten goede komen aan drie goede doelen. Vanaf donderdag 14 december kan je het boek bestellen en in je handen krijgen.

View post on Instagram
 

De fotograaf

Jasper Suyk, de fotograaf, heeft 28 vrouwen, zowel bekend als onbekend, naakt gefotografeerd als een eerbetoon aan vrouwelijkheid en een verkenning van kwetsbaarheid. Daaronder vallen dus ook Katja Schuurman, Holly-Mae Brood en Kim Feenstra. De opbrengsten van deze foto’s gaan naar de goede doelen Pink Ribbon, ActionAid en Return to Sender. Het boek bevat niet alleen de foto’s, maar ook persoonlijke brieven van de vrouwen, gericht aan hun toekomstige zelf.

View post on Instagram