We hebben er lang op moeten wachten en de vechtwereld is ook helemaal in de ban van deze rematch. Op 21 december zullen de twee aartsrivalen Rico Verhoeven en Badr Hari een laatste keer de ring in stappen om definitief te beslissen wie de koning in de kunst der kickboxen is. Mocht je kaarten voor deze legendarische partij willen, dan zul je er deze week snel bij moeten zijn.

Rematch Rico Verhoeven vs Badr Hari

Badr en Rico staan op 21 december in de Gelredome in Arnhem tegenover elkaar. Het gevecht zal gaan over vijf rondes en beide vechters zijn gebrand om te winnen. Zo heeft Badr Hari met Said El Badaoui een nieuwe trainer aangesteld en zoals ze zelf laten weten “Ik heb er vertrouwen in dat onze nieuwe samenwerking met succes wordt bekroond.”

Rico is gebrand om de wereld te laten zijn dat hij de beste zwaargewicht ter wereld is. “Voor mij was dat toen al meer dan duidelijk”, zegt hij. “Dat Badr stopte, maakt niet uit. Nu maak ik het liever nog iets duidelijker.” Het is nog onduidelijk of Rico Verhoeven zijn wereldtitel op het spel zet, maar “Dit is de WK-finale, groter dan dit wordt het niet”, zegt Verhoeven in De Telegraaf.

Kaartverkoop Rico vs Badr

De kaartverkoop Rico vs Badr gaat donderdag 25 juli eindelijk van start. Dit is wel alleen voor mensen die zich hebben geregistreerd via GloryKickboxing.com. Voor de rest van de mensen start de kaartverkoop vanaf vrijdag 25 juli. Naar verwachting zullen de kaarten ontzettend snel uitverkocht raken, dus is het handig om er snel bij te zijn. Dit legendarische gevecht wil jij namelijk voor geen goud missen. Alhoewel je voor sommige tickets wel over goud moet beschikken…

De tickets gaan namelijk niet voor een habbekrats weg. Hoe dichter je bij de ring wilt zitten, hoe meer je moet betalen. Dat klinkt wel logisch. De ticketprijzen variëren van €1.500, €800, €425, €275, €175, €150, €100, €75 tot €65 (exclusief €3 servicekosten). De tickets zullen vrij rap gaan, dus registreer je via de site van Glory Kickboxing. Alle tickets die na de voorverkoop nog te koop zijn worden 26 juli aangeboden. Je kan maximaal 8 tickets per persoon kopen. Minimale leeftijd is 16 jaar.