Wat hebben Dwayne ‘the rock’ Johnson, Jason Statham, Vin Diesel en onze eigen Humberto Tan met elkaar gemeen? Inderdaad, het zijn bekenden. Bekende acteurs en presentatorsm maar wat ze nog meer gemeen hebben, is dat ze allen kaal zijn. Ja, ze zijn kaal, ontzettend populair en worden begeerd door hordes vrouwen. Het is namelijk helemaal niet nodig haar op je hoofd te hebben, om bij de vrouwen in de smaak te vallen. Met deze tips kun jij het kaal worden optimaal omarmen én er tiptop uitzien. Lees en leer!

Vraag je kapper om stijladvies

Op een gegeven moment begint je haar dunner te worden en op andere plekken begint het kaler te worden. Vraag bij jouw kapper om stijladvies, zij weten namelijk welk kapsel je het best kunt dragen. Verder, wanneer je voorop dik haar hebt en bovenop kaal begint te worden kan je dit laten groeien zodat het bovenop kan worden bedekt.

Verzorg je gezichtsframe tot in de puntjes

Belangrijk is dat, zeker wanneer je kaal bent, je het gezicht blijft verzorgen. Met name haar in het gezicht kan bijdragen aan de vorm van het gezicht. Denk hierbij aan een snor of baard. Baardgroei kan namelijk voor een focus zorgen op de onderkant van je gezicht.

Kies de juiste kledingstijl

Naast het gezicht is de kleding die je draagt belangrijk. Vooral is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de het kledingstuk of accessoire – een sjaal, shirt of stropdas – jouw gezicht complementeert. Zo ben jij helemaal het mannetje!

Kaal worden

Nog niet overtuigd? Kijk dan hoe mannen als Zinedine Zidane, Stanly Tucci en de eerder genoemde over straat gaan. Wanneer je met zelfvertrouwen rondloopt en goed in je vel zit ben je aantrekkelijker voor vrouwen. Bovendien blijkt uit onderzoek dat kale mannen dominanter zijn. Laat je niet kisten, en omarm die kale kop als een malle!