Een terugtrekkende haargrens kan heel aantrekkelijk zijn en vele beroemdheden hebben juist hun populariteit te danken aan hun kale kop. Denk aan acteurs als Bruce Willis, Jason Staham en nog vele anderen. Toch zijn mannen vaak onzeker over het kaal worden. Het goede nieuws is dat je met onderstaande tips, wél de positieve kanten van het kaal zijn kan benadrukken.

Niet langer onzeker zijn over kaal worden: omarm de kale kop

Kijk even heel goed naar Jason Statham. Hij straalt mannelijkheid uit, is zelfverzekerd en zeker niet onbelangrijk: hij accepteert zijn haarverlies zonder het te willen verhullen. Zo kan het dus ook. Hij zegt eigenlijk dat je door je kaalheid te accepteren je laat zien dat het bij je hoort. Het resultaat? Een stoere uitstraling. Deze tips om je uiterlijk (en zelfvertrouwen) te boosten helpen jou een handje om niet langer onzeker te zijn over het kaal worden.

aantrekkelijk kaal onzeker

Zorg voor een gezonde kleur

Ben je nu eenmaal kaal, dan kan het helpen om dit te combineren met een iets meer gekleurde huid. Ga dus wat vaker naar buiten en zorg dat je profiteert van het zonlicht. Het is niet alleen gezond – de zon zorgt voor de aanmaak van essentiële vitamines – het zorgt ervoor dat die kale kop er een stuk stralender uit gaat zien.

Kweek spiermassa

Nog een tip om het onzeker worden door het kaal worden tegen te gaan, is spiermassa kweken. Sporten is onder alle omstandigheden een prima manier om er net iets beter uit te zien, maar mannen met weinig hoofdhaar profiteren er nog meer van. Kijk maar naar types als Dwayne Johnson en Jason Statham. Die gespierde look maakt je nog mannelijker en in combinatie met een kaal hoofd is het helemaal ideaal. Wil je gelijk aan de slag? Doe dan deze thuisworkout van Jason Statham.

kaal onzeker aantrekkelijk

Verzorg je huid

Een goede uitstraling valt of staat met je persoonlijke verzorging. Je gezicht is nu eenmaal het eerste wat men ziet en dus is het verstandig om ook aan de huid voldoende aandacht te geven. Vroeger deed je dat immers ook door je haar te accentueren, nu het wat dunner wordt, ga je dus gewoon het accent verleggen en behaal je feitelijk hetzelfde resultaat. Onze tip: wen er aan om je huid zowel ’s ochtends als ’s avonds te wassen en te hydrateren. Vergeet niet om vocht inbrengende crème op je hoofd te smeren.

Kies voor een strakke outfit

Zelfverzekerde mannen kleden zich beter omdat ze gewoon zelfvertrouwen hebben. Het goede nieuws is dat jij dat ook kan. Zoek een Om die mannelijke look te creëren, moet je jezelf stijlvol kleden. Weet je niet waar je moet beginnen? Deze kleding vinden vrouwen mooi bij mannen. Door je goed te kleden verleg je het accent juist richting je lijf en kun je door je kledingkeuze een duidelijk statement maken. Zo hoef je niet langer onzeker te zijn over het kaal worden.

kaal onzeker aantrekkelijk