Entertainment

Jutta Leerdam showt waanzinnige killerbody in kleine, zwarte bikini

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is zichtbaar aan het genieten van een welverdiende vakantie op Ibiza. Dat zij de tropische hitte niet alleen voor zichzelf houdt, maar ook met haar volgers deelt, blijkt wel uit een serie foto’s in een kleine, zwarte bikini.

Blondine on blades

Jutta Leerdam, wie kent haar niet? De blondine on blades heeft in haar 23 levensjaren al heel wat successen op haar naam geschreven. Denk alleen al aan de gouden medaille op de 1000 meter tijdens het WK in Salt Lake City in 2020. Of recenter: een zilveren medaille op de 1.000 meter op de winterspelen in Peking en kort daarna werd ze in Hamar, Noorwegen, wereldkampioen op de sprint en op de teamsprint. De topprestaties van Jutta is ook het schaatsteam Jumbo-Visma opgevallen. De ploeg lijfde haar in en ziet in haar het nieuwe boegbeeld van de ploeg. Niet zo gek als je je bedenkt dat Jutta Leerdam een volgersbase van 3,3 miljoen mensen heeft.

View post on Instagram
 

Jutta Leerdam en Koen Verweij zetten punt achter relatie

Topschaatster Jutta Leerdam is de afgelopen week veelvuldig in het nieuws geweest door haar breuk met Koen Verweij (lees hier alles over het vermogen van Koen Verweij). Om even haar gedachten te laten varen geniet ze zichtbaar van het zonnetje op het Spaanse Ibiza. Geef haar eens ongelijk!

View post on Instagram
 

23-jarige Westlandse showt waanzinnige killerbody in kleine, zwarte bikini

Jutta Leerdam is niet alleen te vangen voor een rondje schaatsen op bevroren water, maar genieten van de zon en een potje zwemmen in de zee is ook zeker niet mis. Hoewel het vakantie is, laat Jutta Leerdam zien dat ze met haar waanzinnige killerbody meer dan klaar is voor het schaatsseizoen. In een kleine, zwarte bikini vangt ze enkele druppels van de douche op terwijl ze zwoel in de camera kijkt. De foto’s kunnen op de nodige complimenten rekenen. Het regent vlammetjes en ook de likes zijn niet aan te slepen. “Die Koen slaat zich nog wel een paar keer voor z’n kop”, schrijft één van haar volgers. En daar is geen woord aan gelogen.

View post on Instagram