Op het moment dat je weet wat je later wilt worden, doe je er alles voor om datgene te kunnen bereiken. Helaas heb je niet op alle factoren invloed en heb je bepaalde dingen niet zelf in de hand. Julia Brazil weet hier alles van. Zij is er namelijk van overtuigd dat ze té knap is om actrice te worden.

Wie is Julia Brazil?

Julia Brazil is model. Het 22-jarige model is geboren in Brazilië en nu woonachtig in de wereldstad Londen in het Verenigd Koninkrijk. Het uiterlijk van de Braziliaanse dame heeft natuurlijk een positief effect gehad op haar carrière in de modellenwereld. Helaas heeft haar knapheid ervoor gezorgd dat ze weinig kans maakt op een succesvolle acteercarrière. Althans, dat denkt zij zelf. Volgens haar heeft ze weinig kans op een carrière, omdat ze te knap is. “Mooi zijn heeft een hoge prijs. Werken op de televisie was een droom van mij, maar voor een ‘curvy’ Braziliaanse vrouw is dit taboe. Ze willen ons niet zien in reality shows of andere series of programma’s. Ik denk dat ik té knap ben”, aldus Julia Brazil.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julia (@juju.brazil)

Knappe uiterlijk niet alleen slecht voor professionele leven

Er zit nog een groot nadeel aan knap zijn volgens de Braziliaanse. Het heeft een slechte invloed op haar liefdesleven. Volgens Julia Brazil durven mannen niet echt snel een gesprek met haar te starten. Dit komt volgens haar omdat ze geïntimideerd zijn door haar uiterlijk. “Ik zie dat gewoon. Waarom? Geen idee. Misschien zijn ze bang dat ik met te veel aandacht van andere mannen zal gaan lopen.”, aldus de Braziliaanse dame. Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Julia. Dat is wel duidelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julia (@juju.brazil)

Te weinig aandacht voor dit “probleem”

Julia is van mening dat er te weinig aandacht is voor dit probleem en dat het beter bespreekbaar wordt gemaakt. Ze heeft in haar persoonlijke leven te veel last van vooroordelen, doordat ze er goed uitziet. Zij vindt dat het onderwerp veel meer besproken moet worden. Mensen moeten weten dat het bestaat en dat het niet zo verder kan. Wij hadden nooit eerder over dit probleem gehoord, omdat knapheid nou niet meteen met negatieve effecten wordt geassocieerd…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julia (@juju.brazil)

Dit model is overigens niet de enige dame waarbij het uiterlijk haar in de wegstaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van Veronika Rajek, die zegt te knap te zijn voor Instagram?