Cars & Bikes

Kunstenaar Joseph Klibansky trakteert zichzelf op exclusieve SUV van ruim 150.000 euro

range rover joseph klibansky

De nieuwe Range Rover Sport 2023 is de nieuwste aankoop van Joseph Klibansky. De kunstenaar schaart zich nu in het rijtje van de eerste vijftien bezitters van deze gloednieuwe auto in Nederland. Met een rode lak en wit leer interieur, gecombineerd met forged carbo fibre, is deze Range Rover de ultieme look voor Joseph.

Joseph Klibansky wordt verliefd op exclusieve Range Rover Sport (2023 edition)

Joseph Klibansky is altijd al een enorme liefhebber geweest van luxueuze auto’s. Hij was dol op de elegantie en het comfort die ze bieden. Dus toen de nieuwe Range Rover Sport 2023 op de markt kwam, was hij onmiddellijk verliefd. Hij besloot dat hij deze auto absoluut moest hebben en ging naar de dealer om hem te bekijken. De kunstenaar was onder de indruk van het uiterlijk van de auto, met zijn moderne, sportieve lijnen en zijn opvallende grill. Maar het was het interieur van de Range Rover Sport (2023 edition) waar Joseph echt van onder de indruk was.

View post on Instagram
 

Specificaties van deze SUV

Met een acceleratie van 0 naar 100 km/h in slechts 5,3 seconden en een topsnelheid van 242 km/h, is deze auto niet alleen mooi, maar ook zeer krachtig. De hybride aandrijving combineert een 3,0-liter zescilinder benzinemotor met een 105 kW elektromotor en een 38,2 kWh-accu, wat resulteert in een vermogen van 510 PK. Al met al een bakbeest dat niet misstaat naast deze andere auto van Joseph Klibansky.

Prijskaartje?

Bovendien is deze Range Rover Sport van Joseph Klibansky een origineel Nederlands voertuig, geproduceerd door het bekende merk Land Rover. Met een vermogen van 294 kW en 400 PK is deze auto een echte powerhouse, die Joseph de macht en de prestaties zal bieden die hij zoekt. Zowel de binnen- als buitenkant van de auto zien er pico bello uit. De auto heeft een opvallende rode kleur en een mooi wit interieur.

Met een nieuwprijs van 153.398 euro is deze auto een echte investering, maar de prestaties en het comfort maken het de moeite waard voor Joseph. Wij wensen hem veel plezier met zijn nieuwe aankoop!

Bron: DAY1 Lifestyle.