We zijn allemaal jong geweest en zullen het onze ouders af en toe onmogelijk hebben gemaakt met ons gedrag. Zo heeft iedereen wel eens een afspraak (of meer) gebroken, gelogen over waar hij was, of  De jongen uit dit filmpje maakte het wel heel bont in de auto en moest voor de rechter verschijnen. Zijn vader zal waarschijnlijk al meerdere keren tot hem hebben geprobeerd door te dringen, als je deze geniale reactie van hem ziet.

Hardrijder voor de rechter

In de video zit de jongen met een bedrukt gezicht in het bankje van de rechtszaal. De rechter wijst hem met duidelijke taal op de fout die hij heeft gemaakt. De knul besloot dat 180 km/u ook wel kon, op een weg waar maximaal 80 km/u gereden mocht worden en moet daar nu de consequenties van ondergaan. Iets met branden en op blaren zitten. De rechter is dan ook onverbiddelijk en geeft de jongen een boete van 2.050 euro en een rij-ontzegging van 4 maanden. Hij mag de boete in termijnen betalen en moet al lang blij zijn dat de verhoogde boeteprijzen van 2020 nog net niet zijn ingegaan.

Van je vader moet je het hebben

De vader van de jongen is mee naar de zitting, maar of hij echt de steun is waar het gastje op hoopte is nog maar de vraag. Wanneer het vonnis is gesproken en de zaak is afgerond spreekt de reactie van de vader boekdelen. Wij krijgen de indruk dat de vader blij is dat zijn zoon wat gerechtigheid op z’n bord geslingerd krijgt. Hoe de vork precies in de steel steekt weten we niet, maar een hilarische video levert het in ieder geval op.