Johnny Depp, iedereen zal deze man tegenwoordig wel kennen. Nog niet lang geleden stond hij in de wereldwijde aandacht door de rechtszaak tegen zijn ex-vriendin Amber Heard. Deze rechtszaak won hij. Hierdoor is de kans groot dat we de acteur van onder andere Pirates of the Carribean weer meer in de spotlights gaan zien. Of toch niet? Hij heeft namelijk een andere hobby die hem veel geld oplevert.

Schuilt er een Pablo Picasso in Johnny Depp?

De Amerikaanse acteur houdt ervan om te schilderen en toevallig heeft hij er ook nog talent voor ook. Kunstliefhebbers beamen dit allemaal. Zij zijn allemaal bereid veel geld neer te leggen voor de werken van Johnny Depp. Inmiddels heeft de Amerikaan meerdere portretschilderijen gemaakt en met succes weten te verkopen voor mooie bedragen. Er kan worden gesproken van een groot succes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Johnny Depp (@johnnydepp)

Samenwerking met galerie

Johnny Depp is gaan samenwerken met Castle Fine Art’s galerie. Bij deze galerie zijn meer dan 780 (!) stukken van de Amerikaanse acteur verkocht. Ze waren erg populair en in een hele korte tijd uitverkocht. De interesse voor zijn werken is erg groot. Met deze werken heeft hij in totaal maar liefst 3 miljoen Amerikaanse dollars weten te verdienen. Daar mag hij zeker niet mee klagen. Hij maakt graag portretten van bekende mensen, denk dan bijvoorbeeld aan Keith Richards, Bob Dylan en Elizabeth Taylor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Castle Fine Art (@castlegalleries)

Lovende reacties

De reacties zijn fantastisch. Zelf is de Amerikaan ook ontzettend blij. Hij heeft altijd de kunst gebruikt om zijn gevoelens te kunnen uiten en geeft aan dat zijn schilderijen veel vertellen over zijn leven. In het verleden heeft hij ze nooit laten zien en gewoon in privécollectie bewaard. “Ik limiteerde mezelf, maar dat moet je nooit doen. Dat zie ik nu in.”, aldus Johnny Depp. Hij is dus al jaren bezig met het verbeteren van zijn schildertalenten, maar heeft nooit de stap aangedurfd om het openbaar te maken. Nu hij dat wel heeft gedaan, is het succes meteen overweldigend.

Waar de opbrengsten van Depp naartoe gaan is onduidelijk. Een tijdje geleden verkocht hij een andere reeks schilderijen. Deze werken leverden in totaal zo’n 1 miljoen Amerikaanse dollars op. Dat bedrag ging volledig naar het goede doel. Misschien dat hij dat nu weer doet.

Meer lezen over Johnny Depp? Lees hier alles over het gigantische vermogen van Johnny Depp.