Ter ere van het Chinese Nieuwjaar en 2018 als het Jaar van de Hond (16.02.2018 – 04-02-2019) heeft Johnnie Walker een Limited Edition-fles op de markt gebracht met een wel heel uniek en ingewikkeld ontwerp! Geïnspireerd door de hond als een symbool van welvaart in de Chinese astrologie, toont het speciaal ontworpen flesontwerp Johnnie Walker en een trouwe viervoeter die langs het vuurwerk, de lampionnen en dansende draken de wereld verkennen en geluk brengen aan iedereen die zijn in het nieuwe jaar tegenkomen. Een speciale whisky dus!

whisky whisky

Blue Label whisky

Je kunt hetzelfde zeldzame karakter en diepe rijkdom verwachten met een ongelooflijk gladde afwerking waar het zeer geliefde Johnnie Walker Blue Label bekend om staat. Of zoals Johnny het zelf zou zeggen:

“Johnnie Walker Blue Label is the pinnacle of blended Scotch whisky-making from Johnnie Walker. Only 1 in 10,000 casks is deemed to be of sufficient character to deliver its remarkably smooth signature taste, and these casks are drawn from the largest reserves of whisky in the world. Blue Label is a big flavoured whisky that reflects the Walker belief that neither a whisky’s age alone, nor whisky from a single location, is enough to achieve the creation of a masterpiece.”

whisky whisky

Verwacht dus een afdronk in een echte Highland-style van bloemen, eikenhout, gedroogd fruit, kruiden en honing! Voor een gehele smaakomschrijving en de kans om er nog eentje op de kop te tikken moet je bij de Master of Malt zijn!