Heb jij je altijd al afgevraagd wat de duurste SUV ter wereld is en wat nou de meest bizarre en meest extreme SUV ter wereld is? De Karlmann King is het antwoord op beide vragen. Geen enkele andere SUV is zo beladen met superlatieven als deze. Van zijn afmetingen tot de gadgets waar deze brute wagen mee geleverd wordt. De looks zijn ook zeer opvallend te noemen, neem maar een kijkje voor jezelf.

Duurste SUV ter wereld Gewoonvoorhem

Karlmann King SUV

Dat is de naam van de duurste SUV ter wereld. Alles is extravagant aan deze automobiel. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bepantserde buitenkant? Of de 6.8 liter V10 motor met 400 pk die de wagen vooruit trekt. Je zou zeggen dat hij hiermee ook snel is, maar met een topsnelheid van 140 kilometer per uur valt dat dan wel een beetje tegen. Toch is dat niet heel gek als je bedenkt dat deze dikke bak een gewicht heeft à la dinosaurus van zo’n 6.000 kg. En wat mag zoiets kosten? Horen we je vragen. Aangezien we het over de duurste SUV ter wereld hebben, zal de prijs van 3.8 miljoen dollar je niet verbazen. Wel een hele smak geld hoor, met zo veel geld kun je wel 100 Tesla’s kopen.

Duurste SUV ter wereld Gewoonvoorhem

Duurste SUV ter wereld

Dacht je dat jij een stoere mancave had? Vergeleken met de Karlmann King is het een peulenschil. Klinkt raar in de oren toch? We hebben het nota bene over een voertuig, maar de duurste SUV ter wereld komt met een pakket aan mannelijke gadgets waar je u tegen zegt (mag ook wel voor die prijs). In het interieur van de Karlmann King is onder andere een koelkast, espressomachine en tv ingebouwd. Stel dat je drank op is in de koelkast van je mancave, kun je gewoon achter het stuur kruipen en nieuwe halen, superideaal.

Duurste SUV ter wereld Gewoonvoorhem

En zeg nou eerlijk, beschikt jouw mancave over vier wielen? Wij denken van niet. Als je meer wilt weten over deze rijdende mancave kun je de site van Karlmann King nog even checken.