Entertainment

Oorlogsfilm van studio John Wick krijgt perfecte score op reviewsite

sisu

We kennen allemaal de vette actiescènes van John Wick wel. Fans fan zulk soort films worden op hun wenken bediend: er komt een soortgelijke actie-/oorlogsfilm uit. 'Sisu' speelt zich af ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, en wordt gedropt door de filmstudio die ook achter John Wick zit.

Een oorlogsfilm met een perfecte score

De studio achter John Wick dropt binnenkort een nieuwe film genaamd ‘Sisu’. Wie de trailer bekijkt, ziet ook dat de actiescènes overeenkomsten hebben met die uit John Wick. Veelbelovend dus, kun je wel stellen.

‘Sisu’ zag voor het eerst het daglicht tijdens de première op het Toronto International Film Festival en is al te bekijken in Finland, het geboorteland van de film. Hoewel de film verder nog niet voor het grote internationale publiek beschikbaar is, scoort de film al goed op een bekende reviewsite. De film heeft na veertien recensies namelijk een perfecte score gekregen op Rotten Tomatoes. Op IMDB Heeft de film een rating van 7,6 gekregen na 988 recensies.

View post on Instagram
 

Actie, actie en nog meer actie

De film zit boordevol actie. Maar buiten vette actiescènes heeft de film ook een goede verhaallijn. Het verhaal speelt zich af in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog en volgt het verhaal van goudzoeker Jorma Tommila. De eenzame goudzoeker stuit op veel goud. Hij besloot om het goud naar zijn de bank te brengen, maar helaas is dat nog een eind verderop. Tijdens zijn reis naar de bank komt hij de nazi’s tegen. Als de nazi’s zijn goud stelen komen ze er snel achter dat het geen gewone mijnwerker is. Het woord ” Sisu” heeft geen directe vertaling maar de goudzoeker zal je laten zien wat het betekent: een keiharde vorm van moed en onvoorstelbare vastberadenheid. En wat de nazi’s ook doen, het zal niet goed genoeg zijn om hem te gaan stoppen. De goudzoeker zal tot het uiterste gaan om zijn goud terug te krijgen.

Wanneer komt Sisu uit?

De film ‘Sisu’ zal vanaf 28 april wereldwijd te zien zijn. Dat duurt nog even, maar gelukkig staat er nog iets anders van de studio van John Wick op de planning: het vierde deel van John Wick. John Wick 4 komt namelijk 24 maart uit! Kun je de tijd tot 28 april mooi mee doden.

Bekijk hieronder de trailer van ‘Sisu’:

Watch on YouTube