De adviezen vliegen je om de oren; binnen blijven is de boodschap. En wie binnen blijft, hoeft weinig anderen te zien. Dat betekent dat het tijd is voor comfortabele kleding en op de lekkerste manier mogelijk door het huis banjeren. Die oude versleten joggingbroek is ondertussen wel aan vervanging toe, dus tijd voor iets nieuws. Oh, en dat vest van 8 jaar geleden kan eigenlijk ook echt niet meer. Voor dit soort gedachten heeft de Lidl een paar kledingstukken in het assortiment die het juiste antwoord geven.

Thuis chillen betekent joggingbroek

Wat is thuis op de bank zitten zonder een joggingbroek te dragen? Dat maakt het toch wel een heel stuk comfortabeler dan in je strakke spijkerbroek. Voor deze tijden van dagen, weken en misschien wel maanden thuis zitten is het lekker om hier een goede outfit voor te hebben liggen. Lidl heeft hier een mooi assortiment voor klaarliggen. Deze losse joggingbroek heb je voor 7,99 euro in huis en kan in meerdere kleuren geleverd worden. Omdat hij lekker losjes valt hebben je benen eindelijk een keer zachte stof in plaats van die strakke broekspijpen die je gewend bent. Wie van een iets strakker model houdt en nog een beetje de vriendin tevreden moet houden kan met deze fitnessbroek de beentjes warm houden voor 9,99 euro.

Ook comfortabele vesten

De zon schijnt dan wel weer, maar echt warm is het nog niet. Om lekker comfortabel warm te blijven in de stijl van je nieuwe joggingbroek kun je dit goed matchen met dit sweatvest voor 9,99 euro. Lekker is dat die van dezelfde stof gemaakt is als de zachte joggingbroek. Een iets sportievere uitvoering is een sweatvest voor 12,99 euro, waar je ook nog je trainingen thuis mee kunt uitvoeren. Misschien heb je liever oefeningen waar je meer dan alleen lichaamsgewicht voor nodig hebt. Dan heb je gewichten en fitness artikelen nodig, die je in dezelfde bestelling bij de Lidl kunt krijgen.

joggingbroek