De toekomst is hier: een man in een jet suit verbreekt het indrukwekkende record van Usain Bolt. De recordbreker vliegt als een malle over de atletiekbaan heen en de beelden zijn echt buitenaards vet.

Man in jet suit verslaat record van Usain Bolt

Gravity Industries heeft een opzienbarende jet suit ontwikkeld waarmee je met ongekende snelheden kunt bewegen. Dit ding komt het meest dichtbij een ‘Iron Man’-pak ooit. Met deze jet suit is werkelijk niets meer onmogelijk. Zo hoef je je over zwaartekracht geen zorgen te maken. Het gaat zelfs zo snel, dat de man in de jet suit het record van Usain Bolt heeft gebroken.

Het is iets wat je eerder in een tekenfilm zou verwachten, maar dit is nu toch echt de werkelijkheid. Tijdens een officiële recordpoging brak de jet suit naast het record van Usain Bolt op de 100 meter, ook nog de records op de 400 meter hordelopen en van het polsstokspringen. Kijk, en geniet hieronder van de unieke beelden.

Vliegensvlug over de atletiekbaan

De man vliegt als een malle over de baan en vermorzelt het record van Usain bolt in de jet suit. In slechts 7,59 seconden legde hij 100 meter af. Dat is een stuk sneller dan de 9,58 seconden van Usain Bolt. Ook het hordelopen ging hem goed af, al hoefde hij niet zoveel moeite te doen om over de hekken te springen. Misschien is het een beetje valsspelen, maar hé, het ziet er in ieder geval heel erg cool uit.

Militairen in de futuristische jet suit

Dit is dus echt de toekomst. Wie weet, vliegen we over tien jaar wel zelf met zo’n jet suit door het land heen. Maar voor het zover is, testen zelfs militairen deze unieke jet suit. Hieronder zie je een video van een real-life Iron Man tijdens een militaire oefening. Neem een kijkje op het Instagram-account voor nog meer futuristische video’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gravity Industries (@takeongravity)