Food & Drinks

Geniaal: een jerrycan als minibar

Jerrycans zijn oorspronkelijk bedoeld voor opslag van brandstof. Maar we leven inmiddels in 2017 en er komen steeds weer nieuwe uitvindingen. Niet alleen innovaties, maar ook standaard producten die opeens een nieuwe functie krijgen. Wat dacht je van deze jerrycan als minibar? Perfect om jouw favoriete whiskey’s in op te slaan.

De minibar voor iedere man cave

Je monteert deze jerrycan zo aan de muur en voila: je eigen minibar! Hoe tof is dat. Het ziet er stijlvol uit, en als je geen drankliefhebber bent… Dan gebruik je het toch voor andere dingen? Zo kan je ‘m ook in je badkamer hangen voor de toiletspullen.

De jerrycans zijn handgemaakt en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit proces wordt trouwens ook wel upcycling genoemd. Dat is wanneer oude en onbruikbare materialen worden omgetoverd tot iets wat weer waardevol is en vaak zelfs mooier dan voorheen. Het ‘afval’ zou normaal gesproken bij het grof vuil worden gezet, maar krijgt nu een nieuwe functie met een hogere duurzaamheid. Is dat even mooi. Het prijskaartje overigens iets minder, ze kosten namelijk zo’n €599,- per stuk. Maar wellicht kun je het ook zelf doen?