De moeder van Stifler uit American Pie kan met recht worden bestempeld als één van de ‘opper-MILFEN’ allertijden. De actrice Jennifer Coolidge, die haar rol met verve vervulde, doet nu een pikante onthulling over de nasleep van American Pie.

Jeanine, moeder van Stifler

Stifler’s moeder, echte naam Jeanine Stifler, is het liefje van Paul Finch en het hoofd van de familie Stifler in American Pie. Hoewel ze geen prominent personage is in de filmreeks, verwierf ze een enorme bekendheid om het feit dat Jennifer Coolidge de belichaming is van de term MILF.

In de films heeft ze een reputatie om het bed te delen met één van Stiflers vrienden Paul Finc. Ondanks dat is Stifler zelf er heilig van overtuigd dat zijn moeder een heilige is. In alle vier American Pie-films zien we Stifler’s moeder nooit een interactie met iemand hebben die op een bepaald moment niet met haar naar bed gaat, behalve een telefoongesprek dat ze met Stifler heeft in de vierde film.

Jennifer Coolidge American Pie Stifler

Jennifer Coolidge doet pikante onthulling over nasleep ‘American Pie’

Ook in het échte leven zoekt Jeanine Stifler, gespeeld door Jennifer Coolidge, het randje op. De actrice onthulde aan Variety dat de films haar veel hebben gebracht. Niet alleen was ze in één klap beroemd als MILF, ook heeft het haar in de slaapkamer veel avonturen opgeleverd. “Ik heb veel plezier gehad in het zijn van een MILF en ik kreeg veel seksuele actie door mijn rol in American Pie”, vertelt de 60-jarige blondine. “Er waren zoveel voordelen aan het maken van die film. Ik bedoel, er zouden zo’n 200 mensen zijn met wie ik nooit naar bed zou zijn gegaan als ik niet Jeanine Stifler had gespeeld.”

Hoe gaat het nu met Jennifer Coolidge?

Hoewel het American Pie-tijdperk ver achter ons ligt, ligt de toekomst van Jennifer Coolidge nog wagenwijd open. De actrice houdt was onlangs te bewonderen in de satirische hitserie ‘The White Lotus‘, en zal binnenkort onder andere te zien zijn in Legally Blonde 3. En stiekem hopen wij hier op de redactie nog op een nieuwe American Pie, zodat we haar nog een keer als MILF kunnen zien schitteren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Tonight Show (@fallontonight)

Benieuwd hoe het andere sterren uit American Pie vergaat? Zo gaat het nu met Nadia uit American Pie en zo gaat het nu met Vicky uit American Pie.