Sports

Jason Momoa haat fitness en is toch superfit: dit is zijn geheim

jason momoa gespierd

De Amerikaanse acteur Jason Momoa haat fitnessen. Toch is Jason, die onder andere 'Khal Drogo' speelde in Game of Thrones, fit en gespierd. Hoe doet hij dit toch?

Waar kun je acteur Jason Momoa van kennen?

Jason is bekend van onder meer zijn rol in de superheldenfilm Aquamanwaarin hij het gelijknamige hoofdpersonage speelt. Daarnaast speelde Momoa in de hernieuwde uitgave van Conan the Barbarian. Beide rollen vergden een fit en gespierd lichaam, waar Jason Momoa aan voldoen moest. In tegenstelling tot vele andere Hollywoodsterren, had de 43-jarige acteur hier niet veel tijd voor nodig.

‘Genetisch bepaald’

Volgens Jason heeft hij zijn imposante fysiek voornamelijk te danken aan zijn genen. “Hawaiians are big people” laat Jason weten in een interview met Men’s Health. Je zal de 1 meter 93 grote acteur echter niet snel betrappen in de sportschool. Momoa vermijdt krachttraining namelijk het liefste, puur uit principe.

View post on Instagram
 

Hoe word je net zo fit en gespierd als Jason Momoa?

Momoa is het levende bewijs dat het niet nodig is om jezelf af te beulen in de sportschool. In plaats van squatten, bankdrukken en deadliften blijft Jason fit en gespierd door oefeningen uit te voeren in de ‘echte wereld’. Zo doet de acteur voornamelijk oefeningen met zijn eigen lichaamsgewicht. Hij traint overal en nergens. Zo kan hij bijvoorbeeld eenvoudig op de filmset een aantal push-ups uitvoeren tussen twee scènes door. Daarnaast houdt Jason zich ook bezig met bergbeklimmen, paddle boarding, yoga én pilates. Probeer het zelf eens uit!