Entertainment

Regisseur James Cameron onthult nieuwe details over Avatar 3

avatar 3

Avatar 2 is nog maar net uit, en de geruchtenmolen over het vervolgdeel draait al op volle toeren. Om valse geruchten tegen te gaan onthult regisseur James Cameron nu een aantal details over de nieuwe Avatar 3.

Alles veranderde toen de vuurnatie aanviel …

Bij het horen van “Maar alles veranderde toen de vuurnatie aanviel …”, gaat er voor liefhebbers van Avatar: The Last Airbender een belletje rinkelen. Hoewel die Avatar en de Avatar van James Cameron een heel ander verhaal vertellen, gaan beide meer op elkaar lijken dan je zou denken. Avatar 3 zal namelijk een agressieve stam van Na’vi introduceren die de balans van de wereld in gevaar gaat brengen. Deze gevaarlijke groepering hebben de naam “Ash People” en zullen een duistere kant van de Na’vi laten zien.

De volgende films zullen “culturen laten zien die we nog niet eerder zagen”, aldus Cameron in gesprek met het Franse 20 Minutes. “Vuur wordt gerepresenteerd door de Ash People. Ik wil een andere hoek van de Na’vi laten zien. Op dit moment hebben we alleen de goede kant van Na’vi getoond. In de vorige films waren de mensen altijd erg negatief en de Na’vi altijd erg positief. In Avatar 3 doen we het omgekeerde. We zullen ook een nieuw universum gaan ontdekken terwijl we het verhaal van de hoofdpersonages blijven vertellen.”

Ontdek nieuwe culturen en plekken in Avatar 3

De Vuur-cultuur is niet het enige tipje van de sluier dat James Cameron over Avatar 3 oplicht. “Je gaat in de volgende film twee compleet nieuwe culturen ontmoeten”, vertelt James Cameron tijdens de Critics Choice Awards. “We ontmoetten de Omaticaya (junglestam), we ontmoetten de Metkayina (oceaanstam), en je gaat twee nieuwe culturen ontmoeten (waaronder de Ash People, red.) in de volgende film, en het zwermt een beetje vrijer door de wereld van Pandora naar verschillende plaatsen.”

Watch on YouTube