Of ze het geheim van de eeuwige jeugd heeft ontdekt durven we je niet te zeggen, maar blijkbaar hebben de jaren geen vat op Jaclyn Smith. De nu 76-jarige voormalige Charlie’s Angel ziet er nog steeds beeldschoon uit. We durven zelfs te stellen dat je eigen oma ongelofelijk jaloers gaat worden als je Jaclyn mee zou nemen naar een familiereünie.

Ondanks haar leeftijd nog steeds knappe Charlie’s Angel

Mocht je Jaclyn Smith niet meer kennen, dan geeft dat niks. We kunnen het ons voorstellen dat tv-series uit lang vervlogen tijden niet echt tot je favoriete genre behoren. Daar gaat het nu ook niet om, wel om een van de spraakmakende actrices. Jaclyn speelde destijds vol overgave de rol van privédetective Kelly Garret in Charlie’s Angels. Terwijl toen haar acteerprestaties opvielen is het nu haar schoonheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jaclyn Smith (@realjaclynsmith)

Bejaardenhuis is geen optie voor Jaclyn Smith

Zo’n 46 jaar later blijkt ze nog altijd beeldschoon en wat nog leuker is: ze is helemaal bij de tijd. Dat laatste is zeker niet denigrerend bedoeld, maar welke dame van haar leeftijd ken je die nog regelmatig post op social media? Kortom, wat Jaclyn betreft is het bejaardenhuis zeker geen optie en dus geniet ze nog elke dag van het leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jaclyn Smith (@realjaclynsmith)

Superfit

Nu kijken we al helemaal niet meer op van de wat oudere dames op Instagram, maar in veel gevallen lijken de jaren toch wel te gaan tellen. Dat is zeker niet het geval bij Jaclyn. Ze oogt nog altijd superfit en als je haar leeftijd zou moeten gokken, dan geef je haar hooguit 40+. Natuurlijk is de kans groot dat ze redelijk wat cosmetische behandelingen achter de rug heeft, maar dat doet niets af aan haar verschijning. Botox of niet, we kunnen nog steeds van haar verschijning genieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jaclyn Smith (@realjaclynsmith)

Flinke volgersbase

Overigens zijn we niet de enigen die gecharmeerd zijn van Jaclyn Smith. Inmiddels heeft ze op haar 76e maar liefst 210.000 volgers op Instagram. Grote kans dat die aantallen alleen nog maar gaan oplopen.