Entertainment

Het miljoenen jacht van Rafael Nadal is te bruut voor woorden

Rafael Nadal staat nu al twintig jaar aan de top van de tenniswereld. Dit kost veel doorzettingsvermogen. Maar wie doorzet kan goed rijk worden. Om lekker op vakantie te gaan kocht Rafael Nadal een prachtig jacht waar iedereen wel de zomer zou willen doorbrengen. Wij nemen je mee op een rondleiding door dit jacht.

Een tour door het jacht van Rafael Nadal

Niemand minder dan Rafael Nadel zelf en voormalig F1-coureur Nico Rosberg geven ons een kijkje door het luxe jacht. Nico Rosberg maakt al een tijdje content op YouTube, waar hij inmiddels 1,17 miljoen abonnees op heeft. Hij neemt je mee naar allerlei plekken waar de meesten van ons nooit zouden komen. Zoals dus de boot van Rafael Nadal.

Een jacht met alles erop en eraan

De tour begint meteen goed. Nadal laat onder andere zijn jetski, de seabob en jetsurf zien. Naast zijn ‘waterspeeltjes’ laat het de binnenkant van het jacht zien. Het middelpunt van deze prachtige boot is de woonkamer. “Ik kijk graag naar sport en wil zo min mogelijk missen”, vertelt de Spaanse tennisser. Met zijn zes televisies moet dit zeker weten goed komen.

De heren vervolgen de tour richting de cabines. Daar heb je twee gastenverblijven. Deze zijn hypermodern, hebben een eigen badkamer met een bad en douche. De master bedroom van Rafael Nadal stelt ook niet teleur. Hij heeft een prachtig kingsize bed met een balkon waarop hij kan genieten van de zon. Nadal heeft zijn jacht gekocht voor een ruime 4,4 miljoen euro.

 

Ook het bovendek is prachtig

Op het bovendek van het jacht kun je heerlijk loungen. Hier kan hij genieten van de zon en een heerlijk briesje van de wind als hij op zee is. Op het dek staat een  biertap en een barbecue. De boot is perfect om op te feesten. De heren sluiten de tour af met een intensief potje pingpong en ze hebben een goed gesprek over mental health.

Bekijk de video met de totale rondleiding hieronder:

Watch on YouTube