Entertainment

Zien: Iris de Waard (Temptation Island) uit de kleren voor gewaagde fotoshoot

Iris de Waard

Iris de Waard doet met 'haar' Mitch als koppel mee aan Temptation Island, maar ze had zo verleidster kunnen zijn. Dat onderstreept de knappe blondine nog maar eens met een pikante fotoshoot.

Temptation Island 2023

Iris de Waard is een graag geziene verschijning in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Samen met ‘haar’ 29-jarige Mitch gaat zij de relatietest aan. De twee tortelduifjes zijn inmiddels drie jaar samen en hebben elkaar leren kennen via social media. Het tweetal is onafscheidelijk en heeft een koophuis, een auto en twee katten in het bezit. Ondanks het hoge ‘huisje-boompje-beestje’-gehalte, wilden Iris en Mitch de relatietest op Temptation Island aangaan. Kunnen zij de verleidingen van de single mannen en single vrouwen van Temptation Island 2023 aan?

Wie is Iris de Waard?

Het optreden van Iris de Waard in Temptation Island is het eerste tv-optreden van de 26-jarige dame. Toch is het niet de eerste keer dat ze in de spotlights staat. Iris is namelijk een bekende TikTokker. Op het platform trakteert ze haar 318K volgers regelmatig op grappige filmpjes. Daarnaast heeft ze sinds kort een podcast samen met mede Temptation Island-deelneemster Evie van Vliet. In de podcast ‘No Shame’ beantwoorden beide dames brandende vragen van hun volgers.

Uit de kleren voor gewaagde fotoshoot

Dat Iris de Waard allesbehalve cameraschuw is, blijkt wel uit haar optredens op tv en TikTok. Dat gegeven wordt nogmaals onderstreept als je door haar Instagram scrolt. Naast een aantal outfit checks, Temptation-posts en vakantiefoto’s passeren ook een aantal pikante foto’s de revue. Vooral de recentste foto springt in het oog. Iris heeft namelijk de stoute schoenen én een gewaagd, rood lingeriesetje aangetrokken. “Samen met Christine Fotografie een waanzinnige shoot gehad”, zo schrijft ze bij de foto. “More pictures are coming.” Dat laatste stemt haar volgers bijzonder hoopvol. Want eerlijk, is eerlijk. De prachtige foto smaakt naar meer.

Bekijk hieronder de gewaagde foto van Iris de Waard:

View post on Instagram
 

Header: ©Tom Cornelissen & Videoland.