Entertainment

Even voorstellen: Dit zijn de 8 verleidsters van Temptation Island seizoen 4

Temptation Island: Love or Leave seizoen 4 komt er weer aan en dat betekent maar één ding: Nederland zit weer aan de buis gekluisterd om het drama én het vrouwelijk schoon te aanschouwen. De programmamakers hebben nu de acht verleidsters bekendgemaakt. Weten de mannen de verleiding van deze acht single vrouwen van Temptation Island te weerstaan?

De 8 single vrouwen, alias de verleidsters, van Temptation Island: Love or Leave seizoen 4

Gisteren zijn de vier koppels die meedoen aan het Temptation Island: Love or Leave seizoen 4 bekendgemaakt. Vandaag zullen we kennismaken met de eerste acht single vrouwen, alias de verleidsters. Hieronder stellen we deze acht knappe dames aan je voor.

View post on Instagram
 

Noortje

Noortje is 21 jaar oud en op zoek naar een serieuze verbinding met iemand. Ze weet goed wat ze wil en verwacht dit ook van haar toekomstige man. Ze zoekt een stoere, oprechte en enthousiaste man die sterk in zijn schoenen staat.

Gwen

Gwen is 20 jaar oud en hoopt tijdens dit avontuur de liefde te vinden. Ze zoekt iemand met humor en wil graag een goede balans vinden tussen samen zijn en elkaar vrijheid geven. Humor en vertrouwen zijn voor haar essentieel in een relatie.

Samirah

Samirah is 24 jaar oud en is klaar voor een nieuwe man in haar leven. Ze valt op sportieve mannen die positief in het leven staan. Samirah is een echte praatjesmaker en kan door haar empathie altijd goed advies geven.

Melanie

Melanie is 26 jaar oud en is gek op sporten en heeft een actief leven. Ze is klaar voor een man in haar leven en valt op ambitieuze, zelfverzekerde mannen met humor. Ze houdt van feestjes, maar heeft ook een serieuze kant.

Isabella

Isabella is 22 jaar oud en beschrijft zichzelf als een trouwe knuffelbeer. Ze ziet zichzelf over een aantal jaar een eigen familie stichten. Ze zoekt een lieve man op wie ze kan bouwen. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat haar toekomstige vriend haar zo nu en dan tegengas kan geven.

Olivia

Olivia is 25 jaar oud en staat open voor een connectie. Ze houdt van feestjes en gaat graag naar festivals. Met haar vlotte babbel sluit ze makkelijk vriendschappen. Ze valt op eerlijke, spontane mannen met humor en houdt van gespierde mannen die langer zijn dan zij.

Lisa

Lisa is 21 jaar oud en staat positief in het leven en is vaak in de sportschool te vinden. Ze zoekt een sportieve man die ondernemend en dominant is en het liefst iets ouder is dan zijzelf. Ze heeft nog niet de ware gevonden, maar hoopt dat dit hier zal veranderen.

Marisol

Marisol is 25 jaar oud en een relatiemens. Na anderhalf jaar vrijgezel te zijn geweest, is ze weer klaar voor de liefde. Ze valt op verzorgde, spontane mannen met een sociaal karakter. Ze is een echte knuffelbeer met een pittig randje en hoopt dat ook bij haar partner te vinden. En niet geheel onverdienstelijk: Marisol heeft in de finale gestaan van Miss World Nederland 2021!

Foto’s: ©Tom Cornelissen & Videoland.