Entertainment

De leukste foto’s van het zusje van Doutzen Kroes

het zusje van doutzen kroes

Dat Doutzen Kroes er geweldig uitziet is geen geheim, maar het runt in de familie. Ook haar zusje is verbazingwekkend mooi. Misschien ken je haar al een beetje, maar we stellen je even fatsoenlijk voor aan Rens, het zusje van Doutzen Kroes.

Goede genen

De zusjes Kroes hebben dus beide de goede genen ontvangen van hun ouders. De twee prachtige dames zijn ook nog eens beide succesvol. Aangezien we inmiddels wel bekend zijn met het topmodel gaan we vandaag eens een blik werpen op het minstens zo knappe zusje van Doutzen Kroes; Rens.

Doutzen Kroes

Het bekende model Doutzen Kroes, onze Hollandse trots en misschien ook wel de mooiste vrouw van Nederlands, is uiteraard erg succesvol. Ze heeft model mogen staan voor gigantische namen in de modewereld en heeft ook nog veel kunnen betekenen voor haar eigen Friese herkomst. Toch is dit model niet de enige in haar familie die haar leven goed op de rit heeft, want het zusje van Doutzen Kroes doet het ook erg goed.

Dit is het zusje van Doutzen Kroes; Rens

Rens Kroes is het 33 jarige zusje van Doutzen. Opgegroeid in Friesland ontwikkelde ze een interesse voor biologische gezonde voeding, daarnaast wilde ze ook graag zangeres worden. Toen haar droom om zangers te worden in duigen viel (omdat ze bij de Academie voor Popcultuur werd afgewezen) behaalde ze haar diploma voor Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Kort daarna ging ze aan de slag in een obesitaskliniek. Door haar werk kwam haar passie  voor biologisch en gezond eten weer helemaal terug. Dankzij haar zus Doutzen startte ze een weblog waar veel belangstelling voor was. Deze bleeg de afgelopen jaren gigantisch groeien en inmiddels kan niemand nog om het zusje van Doutzen Kroes heen. Deze veelzijdige powervrouw heeft dus niet allen beauty maar ook nog een goed stel brains.

View post on Instagram
 

Ze werd vaste columnist voor Glamour en was vaak op tv te zien bij RTL Boulevard. In 2014 bracht ze haar eerste boek, Powerfood, uit. Dit werd een bestseller. Inmiddels is de 33-jarige Rens ook moeder. Ze heeft een relatie met een man die ze tijdens een studie jaar in New York heeft leren kennen.

Hier hebben wij een paar van haar leukste foto’s of een rijtje gezet:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Rens Kroes toch net niks voor jou? Er zijn altijd nog andere knappe blondines.