Cars & Bikes

Proefrit van influencer in supercar eindigt in peperdure grap

proefrit influencer

Als bekende influencer hark je het nodige geld binnen. Dit wil je aan je volgers laten zien door de duurste kleding te kopen, onnodige horloges te dragen en natuurlijk door te scheuren in peperdure supercars. Voor dat laatste heb je de nodige rijvaardigheden hebben. 'Vaardigheden' staat echter niet in het woordenboek van influencer Alex Slobozhenko. Logisch dus dat deze influencer zijn supercar niet onder controle kon houden en vol tegen de muur crashte.

Influencer crasht peperdure supercar tijdens testrit

Beetje gas geven, stoer doen en vooral blijven lachen: allemaal voor de camera. Leuk toch, in een Ferrari SF90 Stradale ter waarde van een half miljoen? Zeker, maar niet als je totaal niet kan rijden. Dan parkeer je de supercar binnen no-time tegen de muur. Het overkwam de influencer Alex Slobozhenko die even (heel even) dacht te kunnen flaneren in de supercar. Niet dus.

In één klap de Ferrari SF90 aan diggelen

Tja, daar sta je dan met je domme hoofd in Dubai. Naast een vernielde SF90 Stradale die je wel even mocht lenen voor een proefritje. Alles voor de film laten we dan maar zeggen toch? Zelfs de ingedeukte voorbumper moest nog even grondig in beeld worden gebracht.

Watch on YouTube

Met geld valt (bijna) alles te fixen

In het begin noemden we al dat veel influencers het geld met bakken binnen harken. Met die hardverdiende flappen kon hij de schade uiteindelijk wel fixen. Allemaal leuk en aardig natuurlijk. Zo’n deukje in de supercar kan de influencer wel maken, maar die deuk uit je ego gaat er niet zomaar uit. De volgende keer denkt deze vent wel twee keer na voordat hij in een peperdure bolide stapt.