Entertainment

Kijkers in de ban van deze verbijsterende Netflix-serie van Nederlandse documentairemaker

human playground

Netflix heeft weer een nieuwe docuserie gelanceerd op het platform. Mensen die zichzelf pushen tot hun lichaam het begeeft gecombineerd met spectaculaire cinematografie. Deze nieuwe Netflix-documentaire genaamd Human Playground móét je gezien hebben!

Netflix komt met verbijsterende docu-serie

Sinds 30 september is de Netflix docu-serie Human Playground te zien op de streamingdienst. De serie laat je kennismaken met verschillende opmerkelijke sporten. De Nederlandse Thomas Kaan is doet het regisserende werk voor de docu en acteur Idris Elba wordt ingezet als verteller. De productie van de film bevat vier jaar aan filmwerk in 25 verschillende landen.

View post on Instagram
 

Nieuwe Netflix-docu ‘Human Playground’

Eeuwen lang heeft de mensheid zich ontwikkeld. We willen continu onze vaardigheden verbeteren, we willen de beste zijn. Harder rennen, hoger springen, records zijn er om te breken. Sport wordt vaak gezien als amusement, maar het is voor veel mensen zoveel meer. De nieuwe Netflix docu-serie Human Playground laat zien hoe mensen ‘spelen’, en dan hebben we het niet over een pokerspelletje. Met de ‘spellen’ zoeken mensen hun fysieke en mentale grenzen. Denk aan het doorstaan van pijn, ervaren van overgangsrituelen en het uitvoeren van culturele rituelen. Een loodzware marathon door de Sahara, sumoworstelen in China of fierljeppen in Friesland. Activiteiten zijn bijvoorbeeld een Franse wielerwedstrijd waarbij deelnemers gedoemd zijn om te vallen terwijl ze met hun racefietsen over oude kasseien navigeren en een vrouw die in ijskoud water duikt met alleen een zwempak. De documentaire laat zien hoe mensen met ijzersterke discipline, focus en doorzettingsvermogen een spel willen winnen.

View post on Instagram
 

 

‘Human Playground op Netflix’

Netflix weet weer een indrukkende serie online te zetten. Human Playground doet het meteen goed op IMDb met een score van 7,8. De nieuwe Netflix docu-serie bestaat uit zes afleveringen. Iedere aflevering vertelt een ander verhaal. Benieuwd naar de documentaire Human Playground? Bekijk hieronder de trailer!

Watch on YouTube